Ja esi pārdozējusi ar saldumiem vai uzkodām svētku dienās un ieguvusi lieko svaru, šo faktu iespējams noslēpt. Izmantojot dažus apģērba trikus, tu pavisam mierīgi vari saposties pēc pēdējās modes un izskatīties lieliski arī ar lieko svaru.
Gara vilnas jaka vai lakats

Vislabākie garie svīteri un jakas (nākošajā attēlā) ir no viegla materiāla, kurā tavs augums izskatās slaidāks. Īsākas jakas (no gurnu garuma līdz pat mazliet virs ceļa) izskatās labāk nekā jakas līdz grīdai. Lielisks veids, kā uzsvērt vertikālās līnijas un noslēpt gurnus, vēderu utt.

Kažokādu apdares
Akcentē sava izskata izdevīgākos aspektus, piemēram, seju vai rokas, ar mākslīgas kažokādas apdarēm. Šis greznais maskēšanās triks ļaus tev izskatīties un justies kā dīvai!

Augstpapēžu apavi
Augsti, smaili papēži kombinācijā ar biksēm tavas kājas darīs garas un slaidas, ja vien ir iespējams tos valkāt, neriskējot gūt traumas pilsētas apledojušajās ielās. Viesībās noderēs augstpapēžu sandales vai slēgtas augstpapēžu kurpes.

Apjomīga rokassoma
Izklausās neticami, taču proporcijas var darīt īstus vizuālus brīnumus. Izvēlies savai figūrai piemērotu rokassomiņas formu (kvadrātveida formas uzlabos apaļīgu figūru) un siksnu garumu, kas neļaus somai akcentēt tava ķermeņa problemātiskās vietas (neatbalsti somiņu uz pilnīgiem gurniem).

Smalkais velvets
Nebaidies apģērbā izmantot modē nākušo velvetu. Tikai izvēlies smalkāku velvetu, lai rupja velveta rievas nepiešķirtu tavam augumam papildu apjomu. Turklāt velvets dod papildu vertikālās līnijas, kas figūru dara slaidāku, bet kājas - garākas.

Bikškostīms
Ietērpšanās vienkrāsainā bikškostīmā noteikti uzlabos tavu ārējo izskatu. Izvēlies garākas žaketes, lai noslēptu lielu pēcpusi, uzvelc kostīmam pieskaņotu seksīgu kreklu vai blūzīti un akcentē seju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!