Foto: Instagram
Kreklkleitas ir ārkārtīgi unikāls apģērba gabals, jo, pieskaņojot pareizos aksesuārus un citas apģērba detaļas, varam iegūt neskaitāmi daudz stilu un apģērbu komplektu. Tieši tāpēc kreklkleita ir apģērbs, kam jābūt ikvienas sievietes garderobē.

Kreklkleita ir ģeniāls apģērbs – ērta, vienkārša un noderēs teju jebkurai dzīves situācijai, vajag tikai pareizi izvēlēties citas apģērba detaļas un panākt vēlamo izskatu.

Pieģērbjot sportiskus brīvā laika apavus un piemeklējot kādu ērtu mugursomu, iegūsi ērtu un šiku sportiskā garā veidotu tērpu, kas noderēs ikdienas skrējienam. Taču tikpat labi vienkāršo kleitiņu saskaņo ar elegantām kurpēm, rokassomiņu un kādu glamūrīgu aksesuāru, iegūstot vieglu eleganci.

Jāpiebilst, ka kreklkleitas ne vienmēr jāizvēlas ierastajā standartgarumā, kas pierasts līdz ceļgaliem. Tā vietā esi drošāka – izvēlies kleitu, kas sniedzas līdz papēžiem, radot vizuālu līdzību ar vakarkleitu, tā teikt – ikdienišķais šarms.

Arī auduma rakstam ir būtiska nozīme. Ne vienmēr tam jābūt klasiskajās rūtīs vai līnijās vītam, dažkārt uzrunās kas perfekti balts, garšīgi spilgts vai raibs kā tauriņi.

A photo posted by Pooja (@thehighstreetus) on Jun 1, 2016 at 11:14am PDT

A photo posted by mów mi MARYŚ (@mowmimarys) on May 14, 2016 at 9:20am PDT

A photo posted by Ene's Closet (@enescloset) on Apr 19, 2016 at 11:20pm PDT

A photo posted by Gypsys Kiss (@gypsyskisslk) on May 21, 2016 at 10:35pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!