Foto: Mango
Izstādes Fiesta Expo 2011 ietvaros norisinājies ilggadējā skaistumkonkursa 'Mis un Misters Latvija' fināls. Par krāšņā konkursa uzvarētājiem atzīti daugavpiliete Alise Miškovska un Edvīns Ločmelis no Gulbenes.

Vice Mis tituls ticis studentei Leldei Paulsonei, bet Vice Mistera ieguva bārmenis Andis Vēveris no Jelgavas. Par Mis un Misteru Foto žūrija atzina Oksanu Užgalovu no Ludzas un Jāni Beķeri, kuru finālā atbalstītji uzmundrināja ar skaļiem sajūsmas kliedzieniem.

Atraktīvos jauniešus vērtēja īpaša žūrijas komisija, kuras dalībnieku vidū bija modes un stila eksperts Gints Bude, uzņēmuma Martideas dibinātājs Mārtiņš Pūpols, imidža - stila skolas Unastyle dibinātāja Una Bernatoviča, uzņēmējs Valērijs Jeremejevs, kā arī citi eksperti. Vērtētas tika dalībnieku aktiermeistarības, kustību plastikas, dejas mākslas, individuālo talantu un spējas sevi parādīt plašākas publikas priekšā prasmes.

Lai pierādītu, ka ir titula cienīgi, visi 14 finālisti uzstājās ar dažādiem priekšnesumiem - deja sporta tērpos, spāņu deja, asprātīgas etīdes izspēlēšana mūzikas ritmos un citiem krāšņiem skatuves numuriem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!