Modes nams "Gints Bude" informē, ka Gints Bude Model Management pārstāvētā astoņpadsmitgadīgā Latvijas topmodele Madara Mālmane kļuvusi par pasaulslavenā modes nama "Christian Dior" 2008. gada pavasara-vasaras kosmētikas reklāmas kampaņas seju.

Reklāma ir apskatāma oficiālajā
"Christian Dior" mājaslapā
.

Modes dizainers Gints Bude uzsver, ka šis sasniegums ir apliecinājums viņa astoņpadsmit gadus ilgajam pedagoģiskajam darbam ar tērpu demonstrētājām: "Prieks, ka Latvijas meitene, kura mācības "Gints Bude Tērpu Demonstrētāju Studijā" uzsāka 12 gadu vecumā, ar savu talantu, centību un lielajām darbaspējām 18 gadu vecumā ir nokļuvusi pasaules modes olimpā."

6. februārī, otro gadu pēc kārtas, Madara saņēma Baltijas Modes federācijas dibināto "Latvijas stila un modes balvu" nominācijā "Latvijas Gada Topmodele", par ko izsaka pateicību Baltijas Modes federācijai, žūrijai un visiem, kas ar viņu kopā ir strādājuši.

Madara ir viena no retajām Latvijas meitenēm, ko pasaulē pārstāv lielākā un ievērojamākā modeļu aģentūra "IMG" (Parīze, Londona, Ņujorka) un viņas vārds atrodas līdzās tādām slavenām topmodelēm kā Naomi Kempbela, Mila Jovoviča, Līva Tailere, Žizele Bindhene, Letīcija Kasta, Marija Šarapova u.c.

Madara ir itāļu dizainera Ermano Ščevrino (Ermanno Scevrino), firmu "Lacoste", "Fornarina", "Pull And Bear", "Caramello Jeans", "Green Coast" pasaules reklāmas kampaņu un Spānijas lielākā veikalu tīkla "El Corte Ingles" reklāmu seja. Modele fotografējusies stila lappusēm pasaules nozīmīgākajos modes un stila žurnālos: "L'Officiel", "Vogue", "Elle", "Marie Claire", "Numero", "W", "Vanity Fair", "Jalouse" u.c., demonstrējot gandrīz visu pasaules slavenāko zīmolu apģērbus un dārglietas. Madaras darbi apskatāmi interneta portālā www.supermodels.nl.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!