Foto: Privātais arhīvs
"Latvijas Stila un Modes balvas 2014" pasniegšanas ceremonija šogad notiks 21. martā viesnīcā "Mercure Riga Centre". Jau desmito gadu pēc kārtas Baltijas modes federācija un neatkarīga žūrija noteiks labākos profesionāļus modes industrijā un izvēlēsies stilīgākos cilvēkus Latvijā. Uz jubilejas ceremoniju tiks aicināti visu iepriekšējo gadu laureāti, proti, pēdējo desmit gadu stilīgākie cilvēki un veiksmīgākie modes mākslinieki, informē pasākuma organizatori.

Par godu ceremonijas jubilejai projekta producenti šoreiz nolēmuši mainīt pasākuma formātu, līdz ar to arī lielākā daļa nomināciju nosaukumu šogad skan citādi. Ceremonijas laikā balvas pasniegs iepriekšējo gadu stilīgākās personības – dziedātāji, aktieri, TV raidījumu vadītāji.

Ceremonijas laikā arī projekta partneri pasniegs savas balvas speciālajās nominācijās. Portālā "Delfi", turpinot ikgadējo sadarbību ar "Latvijas Stila un Modes balvas" ceremonijas organizatoriem, ir iespējams nobalsot par nominantiem, izvēloties savu favorītu, kas tiks noteikts neilgi pirms balvas pasniegšanas ceremonijas.

Savukārt žurnāls "Pastaiga" pasniegs savu speciālo balvu, bet radio stacija "SWH+" šogad organizē oriģinālu akciju, piedāvājot saviem klausītājiem pašiem pieteikt savu kandidatūru nominācijā "Stilīgākais no tautas" jeb BEST STREET FASHION LOOK, nosūtot konkursam savu ielās uzņemto fotogrāfiju.

Ceremonijas ģenerālsponsori: tirdzniecības centrs Galleria Riga un šampānietis MUMM
Partneri: viesnīca Mercure Riga Centre un juvelierizstrādājumi PANDORA
Atbalstītāji: ARKOLAT, SHISHI Home of Beauty, Dr. Vranjes, salons PAM PAM, vīriešu veļas veikals GINTS BUDE Riga
Mediju partneri: DELFI, Radio SWH+, Radio SWH, Market Media, žurnāli L'Officiel Latvia un OK!
Organizē: Baltijas modes federācija un Polhem PR Latvia

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!