Foto: instagram.com/karinastylediaries/krystin_lee/fashioncanadians
Dzīvelīgi košās krāsas un ziedi visapkārt liecina, ka vasara tiešām ir vien rokas stiepiena attālumā. Tā kā jau līdz šim varējām izjust samērā siltu un patīkamu laiciņu, aktuāls paliek jautājums – ko nesīs maijs? Lūk, idejas, kā saposties šajā mēnesī.

Šis ir brīdis, lai patiesi priekšplāna izvirzītu vasarīgos apģērbus, kas ilgi un dikti gaidījuši savu kārtu. Svārki, kleitas, kā arī vasarīgi un koši kostīmiņi pavisam noteikti piestāv šim mēnesim. Bet kā būtu ar maziem eksperimentiem un drosmīgākām izvēlēm?

Ja vēlies nedaudz atdzīvināt savu tēlu, vērts padomāt par gaumīgo apģērba gabalu – kombinezonu. Stiliste Krista Timze skaidroja, ka kombinezons vēsturē zināms kā vīrieša darba apģērbs, kas tika valkāts, lai netīrā darba darītāji nenosmērētos, bet dāmas kā modes apģērbu to sāka nēsāt 70. gadu otrajā pusē un tad 90. gados. Džinsa, vējā plandoša auduma vai pat mežģīņu variācija izskatīsies gana labi, izmēģini!

Ja tev patīk eksperimentēt, droši vien būsi apsvērusi pūkaino čībiņu un kurpīšu iekļaušanu savā garderobē. Lai arī sākotnēji šī izvēle var šķist diezgan drosmīga, sakombinējot šos apavus ar stilam atbilstošiem apģērbiem, garām nenošausi.

Tāpat kičīgi izskatīsies arī drosmīgi krāsu salikumi, miermīlīgie pasteļtoņi, svītraini un rūtaini apģērbi, kā arī, protams, saulainās sezonas neatņemamā sastāvdaļa – stilīgas saulesbrilles.

Lai gaumīgs maijs!

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Apr 25, 2018 at 3:38pm PDT

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Apr 26, 2018 at 1:14pm PDT

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Mar 29, 2018 at 4:03pm PDT

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Mar 14, 2018 at 3:56pm PDT

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Mar 4, 2018 at 9:52am PST

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Feb 24, 2018 at 11:45am PST

A post shared by Sonia Lyson (@soniafrancex) on Apr 19, 2018 at 3:11am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!