Foto: instagram.com/lirika.matoshi

Pavisam nesen tīkliņzeķbikses bija pat ļoti aktuālas – dāmas tās izvēlējās tērpt ar svārkiem, kleitām vai arī pavilkt zem plēstiem džinsiem. Tomēr, kā "Viņa" lasītājām skaidroja modes blogere Agnija Grigule, šosezon tīkliņzeķbikses ir viena no garderobes detaļām, no kuras bez žēlastības var atbrīvoties, jo to aktualitāte ir manāmi norietējusi. Bet vai tā ir ar visām šāda tipa zeķbiksēm?

Lirika Matošī ir māksliniece no Ņujorkas, kas rada unikālus tīkliņzeķbikšu eksemplārus. Jau ierasto garderobes detaļu viņa apdarina ar dažādām smukumlietām – ziediem, akmentiņiem, pērlēm, spīdumiem un citiem niekiem. Kā vēsta "Boredpanda", šos tērpus māksliniece radījusi "mūsdienu princesēm", un, ņemot vērā, ka tas ir roku darbs, dāmas ātri vien iemīlas jaunajā dizainā.

Lai arī nevar noliegt, ka mākslinieces dizaini ir visai radoši un interesanti, pieticīgākās modes dīvas noteikti padomās divreiz, vai šādu apģērbu iegādāties. Kāpēc? Mākslinieces "Etsy" lapā ir iespējams aplūkot un iegādāties radošās personības daiļradi, un, kā rāda cenu zīmes, šis ir visai dārgs prieks. Piemēram, īsās zeķītes iespējams iegādāties par nedaudz vairāk nekā 57 eiro, bet tīkliņzeķbikšu cenas sniedzas pat pāri 300 eiro. Ja tomēr dizaini iekaro kādas sirdi, klusībā jācer, ka jaunā garderobes detaļa nesaplīsīs pirmajās valkāšanas reizēs, kā tas nereti ar zeķbiksēm gadās.

Matošī dizainus iespējams aplūkot arī viņas instagrama kontā, kas ar interesantajiem zeķbikšu dizainiem izpelnījies sociālo tīklu lietotāju uzmanību – mākslinieces kontam seko gandrīz 90 tūkstoši interesentu.

A post shared by Lirika Matoshi (@lirika.matoshi) on Mar 18, 2017 at 10:57am PDT

A post shared by Lirika Matoshi (@lirika.matoshi) on Mar 17, 2017 at 12:48pm PDT

A post shared by Lirika Matoshi (@lirika.matoshi) on Mar 12, 2017 at 11:40am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!