Šoruden mode no sievietes sagaida sievišķību, pat drosmīgāk – seksīgumu. Tas ietekmē arī šīs sezonas grima tendences un aktuālo matu sakārtojumu, veidojot ideālās sievietes tēlu sievišķīgi un eleganti seksapīlās līnijās. Piedāvājam trīs lietas, kas šajā rudens-ziemas sezonā ir īpaši aktuāli:
1) Pats aktuālākais šoruden sieviešu grimā ir akcents uz acīm. To var panākts dažādi: piemēram, ar garam biezām, teatrālām skropstām (kā
Versace
vai
Dolce & Gabbana
modes skatēs). Nekas nav tik sievišķīgs, ka skaistas atliektas skropstas. Otrs variants - akcentēt skropstu līniju (kā
Gucci, Ferre
vai
Miu Miu
skatēs). Līnija var būt bieza vai plāna, izliekta vai gandrīz taisna, iespējams pat izpludinātas. To katrs var izvelēties pēc saviem uzskatiem.

2) Modē ir aristokrātiskais bālums. Šo aktualitāti parāda savās modes skatēs Prada, Armani un daudzi citi. Aktuālais sejas tonis ir gaišs, kas ir skaists pats par sevi un labs fons pārējam grimam. Inteliģento un neuzkrītošo bālumu var atsvaidzināt ar vaigu sārtumu.

3) Matu sakārtojums – sievietēm vairs nav jābaidās uzkasīt matus, jo tieši šoruden aktuālas ir kuplas frizūras. To var redzēt daudzās slaveno modes namu skatēs. Turklāt, ja agrāk veidojot matu sakārtojumu mēs uzkasītās matu šķipsnas rūpīgi slēpām, tad tagad par to nav jākautrējas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!