Foto: Shutterstock
Vienai melnai kleitai jāatrodas teju katras sievietes garderobē. Kāpēc? Jo tā ir gana universāla un to var "iznest" daudz un dažādos veidos. Lūk, daži padomi, kā atsvaidzināt tēlu un garlaicīgo melno apģērba gabalu atrādīt ar vērienu!

Brūna šalle un zeltīti akcenti. Iespējams, nedaudz pat rudenīgās vēsmās, tomēr gana eleganti izskatās brūnā un zeltītā kombinācija. Vari izvēlēties lielu un siltu lakatu vai kādu jaciņu un pieskaņot, piemēram, masīvu rokassprādzi, kas būs viegli pamanāms aksesuārs. Komplektā ar melno kleitu izskatīsies satriecoši, uzsver "Purewow" modes eksperti. Tomēr, protams, eksperimentēt var arī ar citām krāsām, pieskaņojot attiecīgu toņu rotaslietas.

A post shared by TrendyCurvy (@mskristine) on Dec 18, 2016 at 2:00pm PST


Balta blūze un gari zābaki.
Pirmkārt, garo zābaku izvēle noteikti ir lielisks veids, kā vēsajos mēnešos "iznest" kleitas. Klasiskākam izskatam pieskaņo balto blūzīti, ko pavelc zem kleitas. Jāpiebilst, ka šajā gadījumā gan visefektīvāk izskatīsies kleita bez piedurknēm.

Kleita un sportiski aksesuāri. Arī pie greznākām kleitām var pieskaņot kādu sportisku aksesuāru – tas atsvaidzinās kopskatu. Izvēlies džemperi, mugursomu vai, piemēram, kleitai pieskaņo sportiskus apavus, kas, starp citu, jau ilgu laiku ir viena no modes aktualitātēm.

Uzsvars uz dizainu, ne krāsu. Tiesa, ne vienmēr nepieciešamas krāsas, lai tēlu radītu mazāk garlaicīgu. Pieskaņo šobrīd iecienīto pūkaino kažociņu, glaunus zābakus, un arī šajā gadījumā noteikti kļūsi pamanīta.

Izteiksmīgas apģērba detaļas. Gluži tāpat pieskaņot var kādus citus spilgtus un izteiksmīgus apģērba gabalus. Rūtains krekls? Kāpēc gan nē!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!