Foto: Publicitātes foto
Iestājoties gada tumšākajam mēnesim – novembrim, ikdienā cenšamies baudīt pēc iespējas vairāk gaismas. Darba dienas dunā nozagt mirkli sev, dodoties pastaigā pa pilsētas ielām un noķerot pa saules staram, vakarā ieritināties dīvānā un raudzīties sveču dejojošajās liesmiņās, brīvdienās ātrāk steigties ārpus mājas… Šķiet, pēc gaismas tiecas ikviens un it visur.

Lai to vairotu, reizē uzburot arī mazliet neatļautas svētku sajūtas pat ikdienišķākajā pirmdienā, ļauj gaismas spēlēm rotāties arī savā apģērbā! Šosezon viena no aktuālākajām tendencēm ir metāliskie toņi, spīdumi, mirdzumi un perlamutrs. Turklāt nebūt ne tikai vakara iznācieniem paredzētos tērpos, bet arī ikdienas apģērbā – džemperos, blūzēs, svārkos un aksesuāros.

Tiesa, lai koptēls nezaudētu eleganci un tu pati nelīdzinātos Ziemassvētku eglītei, šādas stilistikas tērpu kombinēšanā jāatceras tik būtiskais ieteikums "mazāk ir vairāk". Valkājot tērpus ar mirdzumu, izvēlies ne vairāk par vienu šādu akcentu savā koptēlā, kā arī pieskaņo konkrētajam apģērbam askētiskas un, vēlams, līdzīgas toņkārtas detaļas. Monohromā krāsu gamma radīs nepārspīlētu un tomēr mūsdienīgu tēlu, vienlaikus ļaujot tev izcelties gan ar sievišķību, gan rotaļīgumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!