Kā bumerangs šoruden modē ir atgriezušies astoņdesmitie gadi ar ādu un lateksu, kas var būt ne tikai tik pierastajā melnā, bet arī rozā, bēšā vai zaļā krāsā ar zeltainu vai sudrabainu spīdumu un, kas visādi citādi tik ļoti trausliņajai sievietei piešķir seksualitātes, spēka un neizmērojama valdonīguma auru.
Ar baloniem pēc minitortes

Gluži tādu pašu efektu piedod arī apjomīgas un augstas apkakles, strikti uzsvērta plecu līnija, vidukli cieši ieskaujošas žaketes un mini. Jā, mini ir viss – sākot ar svārkiem un beidzot ar mēteļiem, kas šūdināti no šīs sezonas populārākā auduma - tvīda.

Bet nesen svinēto dzimšanas dienu ar neiztrūkstošajiem baloniem un torti liek atcerēties balonveida piedurknes un džemperkleitas. Atliek tikai ietērpties tajās un doties... Varbūt pēc minitortes?

No melnbaltā līdz sešdesmitajiem

Aktuālākā krāsu kombinācija – melns un balts tevi atsvabinās no liekas krāsainības un varbūt liks padomāt vai nu par kādas melnbaltās kinofilmas noskatīšanos vai veca melnbaltā televizora iegādi, kas, gribi vai negribi, liks atcerēties sešdesmitos gadus, kuri, gluži tāpat kā astoņdesmitie, ir atgriezušies ar trapecveida kleitām, svārkiem un mēteļiem.

Šauras bikses un zirgs apmaiņā pret vīrieša uzvalku

Savukārt šosezon tik aktuālās šaurās bikses liks gan citiem, gan arī tev pašai tā ciešāk palūkoties uz savām kājām un sameklēt kādu... zirgu, lai dotos ar to šādam apģērbam tik ļoti piemērotā izjādē. Šāda izjāde varbūt tev liksies pietiekoši vīrišķīga, lai šaurās bikses pēc tam nomainītu pret izsmalcinātu vīrieša uzvalku.

Rūtainais ceļojums

Kā redzams, mode ar dažnedažādām izvēles iespējām šoruden neskopojas. To apliecina kaut vai tas, ka atkal ir aktuāls rūtainums – rūtaini svārki, kā arī tādi paši kostīmi, mēteļi un pat blūzes. Tā ka atliek tikai ietērpties rūtainā kostīmā, paķert līdzi tam pieskaņotu mēteli un doties rudenīgā ceļojumā uz Skotiju.

Bet, ja šāds ceļojums šķiet neiespējams, vari kopā ar rūtainu segu ieritināties atpūtas krēslā un, malkojot skotu viskiju, šķirstīt jaunākos modes žurnālus... Vai arī lūkoties, kā lejup pa loga stiklu slidinās šīs sezonas aktuālākās sastāvdaļas – lietus lāses.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!