Foto: Instagram
Visām būs zināms teiciens: "Mode prasa upurus". Vai tiešām, lai būtu stilīga, jāiziet cauri elles ugunīm? Nebūt ne! Arī šajā rudenī ir daudz stila ogu, ko par savu garderobes detaļu vēlas ieviest ikviena, pateicoties apģērba vai apavu ērtumam. Kuri tie ir?

Platas bikses. Jau iepriekš skaidrojām, ka platas bikses – tas šobrīd ir ļoti aktuāli. Lai arī vasarā labprātāk izvēlējāmies garumā īsākas bikses, aukstākam laikam uzņemot apgriezienus, noteikti vēlēsies ko nedaudz siltāku. Arī šeit vari ļaut vaļu savai stila izjūtai un izmēģināt auduma bikses dažādās variācijās.

A photo posted by WISHI (@thewishi) on Oct 18, 2016 at 3:22pm PDT

Stabili papēžu zābaki. Šķiet, ka pagājuši laiki, kad aktuāli bija visi smailie "adatpapēži", kas triecās zemē. Kā ziņo "Purewow" eksperti, grīļošanās uz papēžkurpēm ir vakardiena, šodien aktuāla stabilitāte. Apavus, kas ir neatņemama garderobes sastāvdaļa visām modes dīvām, vari aplūkot šeit.

A photo posted by María Sicilia (@mjsicilia) on Oct 18, 2016 at 7:07am PDT


Sarafāni. Stila eksperti vērš uzmanību, ka sarafāni – arī tā ir viena no ērtajām rudens aktualitātēm, ko par savu garderobes detaļu vajadzētu ieviest ikvienai. Kā teic "Who What Wear" modes viszinīši, sarafāni ir pateicīgi tāpēc, ka ar tiem vari iejusties dažādos stilos – apakšā vari uzģērbt glaunāku blūzīti vai vienkāršu bītleni.

A photo posted by Laura (@cosmic_big_girl) on Oct 16, 2016 at 9:40am PDT

Lielizmēra džemperi. Laikam būtu grūti iztēloties rudenīgus vakarus bez silti noadīta džempera. Un arī šajā sezonā uzvaras gājienu turpina "oversize" tipa džemperi.

A photo posted by Λ R T E M I Σ (@heartemis) on Oct 17, 2016 at 12:01pm PDT

Džinsi, kas nav dikti apspīlēti. Modes eksperti mēģina ieskaidrot, ka apspīlētie džinsi jeb "skinny jeans" jāatstāj pagātnē – tā vietā jāizvēlas augumam atbilstošus, tomēr gana gaumīgus bikšu pārus, kas neiespīlēs formas stīvajā audumā. Šeit vari aplūkot populārākos ķermeņa tipus un tiem piemērotākos bikšu stilus.

Adījumi no kakla līdz papēžiem. Un arī sievietes, kuras būs tērptas viscaur adījumos, atzītas par stilīgām. Lai gan modes milzis "Vogue" jau pirms diviem gadiem mācīja, kā pareizi iejusties un iznest šo tēlu, šī modes aktuālitāte nebūt neatkāpjas. Ērti un vienkārši!

A photo posted by Jacey Duprie (@damselindior) on Sep 26, 2016 at 11:02am PDT

Ar ko vēl vari steigt papildināt savu garderobi rudenī, vari aplūkot šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!