Tu par savu vasaras garderobi noteikti jau esi padomājusi, bet kā ar tavu draugu? Ir taču svarīgi, ko viņš velk mugurā, jo tu esi kopā ar viņu. Ņem vērā, ka ne tikai meitenes šovasar tērpsies viscaur baltā. Šajā sezonā baltais ir liels jaunums arī puišiem.
Tīrs un vienkāršs

"Roberto Cavalli", YSL un "Jil Sander" skatēs jau ir manīti balti uzvalki, lai arī tie izskatās mazliet pēc seriāla "Miami Vice" atbalss. Bikses kopā ar brīvu, līdz pusei atpogātu kreklu ir ļoti ērta, turklāt lieliska izvēle, ņemot vērā modes tendences. Vasaras iedegums kopā ar balto apģērbu izskatīsies tiešām seksīgi!

Burvīgi raksti un zīmējumi

Kad viņš ir izraudzījies savu saldējuma vīriņa izskatu, ir īstais brīdis pievienot tam mazliet krāsas. Šajā sezonā jaunums ir atkārtotie raksti. Svītras, virpuļi, rūtiņas, palmu raksti uz biksēm liks viņam izskatīties lieliski. Jo pārdrošāk, jo labāk.

Apturiet satiksmi

Kā lai to labāk pasaka, tevi nenobaidot? ... Fluorescence! Jā, tu izlasīji pareizi, tā atkal ir modē – oranži, rozā, dzelteni un laima zaļie krekli ir iekarojuši modes namu mēles līdzīgi kā 1984.gadā. Ir nepieciešama ļoti liela pašapziņa, spēcīgs iedegums un, domājams, arī ļoti piedodoši draugi.

Zili džinsi

Vīriešiem indigo vēl arvien modē, šajā ziņā – nekādu pārsteigumu. Militāra stila kabatas detaļas, džinsu bikses un jakas, ar ielocēm, balinātas, šajā sezonā ir aktuālas.

"Michiko Koshino" ir kombinējis fluoroscējošos audumus ar džinsu (skat. attēlu), bet tev nekas nav mākslīgi jārada – vienkārši ļauj viņam izpausties pilsētas ielās, un tu nebūsi kļūdījusies.

Ķeries pie lietas!

Ja vienīgā pietuvošanās futbolam viņam notiek ar televīzijas starpniecību, tad tas nekam neder. Šajā pavasarī ir jāizskatās sportiski. Basketbols, skriešana, futbols vai pat bokss ļoti ietekmē galvenos virzienus. Vienkāršāk: nopērciet viņam kaut ko bez piedurknēm un ar numuriem uz vēdera, un jūs būsiet izdarījuši lielisku izvēli.

Aksesuāri

Katram labi ģērbtam vīrietim šajā pavasarī ir jābūt rakstainai ādas jostai (jā, jā, skaidrs, ka viņam tādas jau pāris ir). Un nedomā, ka pasakaini lielā plecu soma paliks tikai tavā rīcībā. Ja 21. gadsimta vīrietis kaut ko ir iemācījies, tad tas ir izskatīties labi ar sievišķīgiem aksesuāriem.

Vēl kas ļoti svarīgs kurpju sakarā - būtu vēlams pedikīrs, lai šovasar varētu atļauties nēsāt ādas sandales vai siksniņkurpes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!