Foto: instagram.com/aylin_koenig/black_palms/soniafrancex
Tas, ka stilus iespējams un pat vajag miksēt, nav vairs nekas jauns. Tieši šādā veidā rodas brīnišķīgi tērpu salikumi, kas liek atskatīties. Tomēr, jāteic, ka viens no lielākajiem izaicinājumiem ir sportiska stila džempera ar kapuci jeb tā sauktā "hūdija" izvēle ne tikai brīvā laika tērpā. Šoreiz piedāvājam vairākas kombinācijas, ko vērts izmēģināt.

Viena no vienkāršākajām kombinācijām ir savienot sportiskā stila džemperi ar biksēm. Tiesa, tām gan obligāti nav jābūt sportiska stila, labi izskatīsies gan džinsas, gan pat kādas stilizētas auduma bikses.

Iespējams kāpt pāri visām robežām un izmēģināt kaut ko netipiskāku – džempera pieskaņošanu svārkiem. Mini, midi vai svārki līdz potītēm – šeit viss atkarīgs no tavas gaumes. Varētu šķist, ka platākam džemperim piestāv tikai apspīlētāki svārki, tomēr šis pieņēmums nebūt nav patiess. Arī brīvi krītoši un pat kupli brunči var radīt burvīgu koptēlu.

Integrējot sportiskā stila džemperi tērpos, jāatceras, ka galvenā atslēga uz maksimāli dažādiem un interesantiem apģērbu salikumiem ir tieši stilu miksēšana. Savieno sportisko ar klasisko vai pat romantisko. Paspēlējies ar apģērbiem un aksesuāriem, panākot unikālu gala rezultātu, kas redzēts nebūs nevienai.

A post shared by ELISA (@allaboutelisa) on Nov 18, 2017 at 10:42am PST

Nevar noliegt, ka ne mazāk svarīgi tērpā ir arī apavi, kas šajā sezonā kalpo arī par visa apģērbu salikuma "odziņu". Kāpēc gan neizvēlēties augstpapēžu kurpes? Varbūt sākotnēji šāds savienojums var šķist prātam neaptverams, tomēr, palūkojoties spogulī, var atklāties, ka esi trāpījusi tieši desmitniekā.

Kombinējot tērpus, jāatceras, ka jābūt ļoti uzmanīgai, lai tērpu salikums nebūtu bezgaumīgs. Un, ja nav pārliecības par saviem spēkiem un modes izpratni, varbūt labāk atturēties, lai nesanāk nošaut greizi. Bet pamēģināt taču ir vērts, vai ne?

Turpinājumā piedāvājam vēl dažus tērpu salikumus, kas liks aizdomāties un ļauties šim izaicinājumam.

A post shared by Isaya (@elaisaya) on Jan 10, 2018 at 9:30am PST

A post shared by ELISA (@allaboutelisa) on Nov 15, 2017 at 10:14am PST

A post shared by ELISA (@allaboutelisa) on Oct 4, 2017 at 12:23pm PDT

A post shared by ELISA (@allaboutelisa) on Jan 4, 2018 at 11:29am PST

A post shared by ELISA (@allaboutelisa) on Dec 27, 2017 at 12:04pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!