Foto: Shutterstock
Laiks ir nepielūdzams, un pavisam drīz koku lapas sāks krāsoties sārtos toņos. Lai arī šobrīd par to domāt nav dižas vēlēšanās, modes eksperti vienmēr ir bijuši pāris soļus priekšā, jau sagatavojoties nākamajai sezonai. Šoreiz, pateicoties "Purewow" komandai, esam izvirzījuši vairākas nākamās sezonas aktualitātes, kas nebūs pārāk rudenīgas un izmantojamas jau tagad.

Samts

Līdzīgi kā pērn, arī šogad modes eksperti paredz, ka samts būs aktuāls visā tā krāšņumā. Izkāp no ierastajiem rāmjiem un, kamēr vēl ielas nav pārpludinājis rudenīgais lietus, izvēlies kurpes ar samta pārklājumu. Te meklē padomus, kā šo audumu padarīt par savas garderobes "odziņu".

Koši sarkans

Rudens iekrāsosies sārtās krāsās. Burtiski. Jo arī modē šis tonis spēlēs lielu lomu. Variē ar sarkanās krāsas intensitāti un ievies to savā ikdienā.

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Jul 24, 2017 at 7:44am PDT

Astoņdesmito gadu šiks

Nekur nepazudīs arī lietas, kas jau sen iemantojušas cilvēku uzticību. Rūtotos bleizerus vairs nevelk vien hipsteri, bet šis apģērbs kļuvis gandrīz par garderobes pamatlietu.

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Aug 7, 2017 at 7:15pm PDT

Piezemētie ziedu raksti

Tas, ka vasarā aktuāli ģērbties vienos ziedos, nav nekas jauns. Bet līdz ar vasaras izskaņu vērts piemeklēt tādus puķainus apģērba gabalus, kas labi izskatīsies kā vasarā, tā arī rudenī. Piemēram, ne tik spilgtās, bet nedaudz piezemētākās krāsās.

Elegantās sporta bikses

Arī šī ir viena no aktualitātēm, kas saglabājusies no pagājušā gada. Elegantas sporta bikses, kas papildinātas ar blūzīti un pat augstpapēžu kurpēm izskatīties gana laba.

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Jul 29, 2016 at 5:50pm PDT

Vadošais akcents – apavi

Modes eksperti teic, ka nupat sākusies īsta apavu ēra. Koši, papildināti ar dažādiem akcentiem un vizuļojoši – jo krāšņāk, jo labāk! Tomēr, ja izvēlies apavus šādā manierē, visam pārējam jābūt salīdzinoši pieticīgam un minimālisma stilā. Lūk, te vari aplūkot dažus no vasaras apaviem, kas iemantos teju visu apavu mīļu sirdis.

Jostas vieta, kas rotā ķermeni

Un, lūk, bikses ar šādu jostas vietu ne vien padarīs tevi par modes tendenču sekotāju, bet arī vizuāli glaimos tavai figūrai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!