Foto: Shutterstock
Zīmuļsvārki ir gana praktiska garderobes detaļa, jo ir viegli kombinējama un iekļaujam ikdienas tērpos. Par laimi, šāda tipa svārki ir viena no šī gada aktualitātēm, tāpēc piedāvājam dažas idejas, kā uzposties!

Nevar noliegt, ka šāda tipa svārki izskatās labi ar kaut vienkāršu, baltu blūzi. Šāds komplekts nudien īpaši parocīgs var būt kādā darbadienā un var kļūt par tavu darba "uniformu". Bet vai tas ir garlaicīgs? Nebūt ne! Jāteic, ka šajā ziņā gan lielu lomu spēlē arī paši svārki. To audums vai kādi stilīgi papildinājumi var piešķirt tēlam savu "odziņu".

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Nov 15, 2017 at 12:57pm PST


Zīmuļsvārki un vienkārša blūze – tā nebūt nav vienīgā kombinācija, kas iespējama. Vari savu tēlu atdzīvināt un uzģērbt kādu šiku džemperīti. Iespējams izmēģināt adījumu vilinājumu vai pieģērbt pie zīmuļtipa svārkiem pat sportiska stila džemperi vai krekliņu, tādējādi panākot īpaši fifīgu gala rezultātu.

A post shared by VICKY-W (@vcy.w) on Dec 22, 2017 at 10:42am PST


Arī stiliste un dizainere Iveta Vecmane teica: "Zīmuļa svārki svin uzvaras gājienu. Bet šim klasiskākajam no klasiskajiem garderobes apģērbiem tagad klāt nāk arī neliela deva dekoratīvisma. Šosezon uz mēles modes dizaineri ir demonstrējuši to dažādību ar lielu radošumu un asprātību: aplikācijas, iešuvumi, ielaidumi, caurspīdīgums, vairākas kārtas, dīvaini materiāli utt."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!