Foto: Shutterstock
Modes tendences nāk un iet, bet ir pāris stila pamatlietas, kuras nemainīgi saglabā savu stabilitāti un noder ikvienā sezonā un laikā. Turpinājumā piedāvājam praktiskus stila likumus, kurus likt aiz auss.

Izvēlies garderobes pamatlietas un pārāk neaizraujies ar "modes kliedzieniem". Modes tendences mainās ik mirkli, tāpēc svarīgi apdomāt, ko ir vērts iegādāties, bet kas jau pavisam drīz būs absolūti izgājis no modes, uzsver "Purewow" modes eksperti. Klasiskas un vienkāršas lietas modē būs vienmēr!

Kad neesi pārliecināta, ģērbies elegantāk! Šķiet, ikviena no mums ir bijusi situācijā, kad māc šaubas, ko īsti ģērbt. Ja nespēj izlemt starp džinsiem un kādu klasisku kostīmu, labāk dod priekšroku smalkākam tērpam.

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Nov 7, 2017 at 4:31am PST

Aksesuāri – lieliska iespēja izmēģināt kādu tendenci. Redzēji, ka kāda nejauša garāmgājēja izskatījās žilbinoši ziedos klātā tērpā, un vēlies izmēģināt šo salikumu arī pati? Pirms steidz iegādāt drēbes, vispirms izmēģini, vai šādā stilā vispār jūties ērti. Aksesuāri ir lieliska iespēja, lai to izdarītu bez liekas pārtērēšanās.

Nekad neaizmirsti par trešo elementu! Ja tērps sastāv, piemēram, no džinsu biksēm un topiņa, trešajam elementam ir jāpiešķir "odziņa" visam koptēlam. Krāšņs mētelis, uzmanību piesaistoša somiņa vai ekskluzīvs apavu pāris – izvēle ir tavās rokās.

Augstpapēžu kurpes ar midi garuma svārkiem, zempapēžu – ar mini. Nespēj izvēlēties, kādus apavus labāk izvēlēties pie kleitas vai svārkiem? Lūk, likums, ko atcerēties! Ģērbjot midi (un garākus) svārkus, augstpapēžu kurpes vizuāli slaidinās apakšstilbus, bet mini un zempapēžu kurpes parūpēsies par to, lai neviens uz tevi neparaudzītos ar nosodošu aci. Tiesa, tas ir nerakstītais likums, kuru katra var izvērtēt pēc savas pašsajūtas.

Pirms ģērb, pārliecinies! Vai zināji, ka, piemēram, "X" izšuvumi žaketēm un mēteļiem šķēluma vietā paredzēti, lai no tiem atbrīvotos pirms vilkšanas? Tāpat jāatārda arī aizšūtās kabatas! Arī tad, ja esi nopirkusi jaunus apavus, nekrīti kaunā, bet pārbaudi to zoles – varbūt uz tām uzlīmētas caurspīdīgas uzlīmītes, kas būs labi pamanāmas, kad spersi soli vai apsēdīsies.

Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!