Foto: Shutterstock
Īsa auguma sievietes noteikti sacīs, ka viņām ir visgrūtāk izvēlēties un sakombinēt apģērbus, taču gara auguma īpašnieces varētu iebilst, jo arī viņām drēbju izvēle nebūt nav vienkārša. Stila padomos, kuri varētu atvieglot dzīvi gara auguma sievietēm, dalās portāls "Live About".

Garas sievietes, ienākot jebkurā telpā, neapšaubāmi pamana ātrāk. Šī iemesla dēļ viņas parasti cenšas ģērbties neuzkrītoši, lai sevi vēl vairāk neizceltu, taču patiesībā tā nemaz nebūtu jādara. Ir dažādas mazas viltības, kā vari novērst cilvēku skatu no garā auguma, izcelt tā plusus un izskatīties žilbinoši.

Izmēģini kombināciju – šaurs un plats kopā. Ir nepareizi domāt, ka plati krekli liks tev izskatīties vīrišķīgai, taču jāievēro viens mazs knifiņš. Visi apģērba gabali nevar būt "oversize", piemēram, ja izvēlies platas bikses, noteikti domā par šaurāku blūzīti, vai platus un neapspīlētus kreklus kombinē ar šaurām un pieguļošām biksēm.

Taču nav ieteicams vilkt platas bikses kopā ar kroptopiem (īsajiem krekliem), jo šāda kombinācija gara auguma sievietēm var neizskatīties labi.

Garāku augumu sievietēm ir pat ieteicams nēsāt lielus aksesuārus un somas. Ja neliela auguma īpašniecēm jāuztraucas, ka aiz šādiem aksesuāriem viņas vienkārši pazudīs, gara auguma sievietes tās tikai krāšņo vēl vairāk. Atceries, ka šādā veidā pievērsīsi uzmanību aksesuāriem, nevis savam augumam, kas ir virs vidusmēra.

Foto: Picjumbo

Pievieno akcentus savas ārējam izskatam ar apdomu un nepārspīlē ar rokassprādzēm, auskariem, kaklarotām un gredzeniem vienlaicīgi.

Tāpat garu augumu īpašniecēm jābūt uzmanīgām ar drēbēm, kurām ir augstie vidukļi. Jā, tie patiesi izceļ augumu, taču tev pašai jāatbild sev uz jautājumu, vai vēlies savu augumu pagarināt vēl vairāk? Tā vietā labāk izvēlies garās kleitas un svārkus (ar ne ļoti augstu vidukli). Tāpat vērs uzmanību uz viena gabala kostīmiem, kuri ir kā radīti gara auguma sievietēm.

Noteikti nebaidies nēsāt augstpapēžu kurpes. Jā, tās liks tev izskatīties vēl garākai, taču tās arī vairo sievišķību un pašapziņu. Ja modeles var staigāt šādās kurpēs, kāpēc gan tu nevarētu? Nevajag sevi apdalīt, jo ir citi veidi, kādos novērst uzmanību no garā auguma.

Apspīlētas bikses ir gara auguma sieviešu labākās draudzenes. Izvēloties bikses, svarīgs nav garums, bet jāpievērš uzmanība tām, kas labi pieguļ kājām.

Ja šo rakstu lasa arī kāda īsāka auguma īpašniece, ielūkojies šajā materiālā, kurā aprakstīti stila padomu šāda auguma sievietēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!