Foto: Ekrānuzņēmums/DELFI kolāža/Instagram
Novembra pirmā nedēļa ir aizritējusi, šķiet, vēja spārniem, pamazām arī rudenim tuvojoties tā izskaņai, kas, savukārt, nozīmē ziemas ienākšanu mūsu ikdienā. Šogad laikapstākļi mūs gan ir lutinājuši ar siltu, saulainu un patiesi krāšņu rudeni, ļaujot ilgāk nekā ierasts priecāties par koku košajām rotām un šķelmīgi sārto rudens sauli.

Krāsu spēles un siltās dienas, visticamāk, arī tavā garderobē atstājušas savu iespaidu, siltajām dūnu jakām un ērtajiem sniega zābakiem vēl grimstot laimīgā aizmirstībā. To vietā ar prieku valkājam gaisīgas mežģīnes, zābaciņus uz papēža (kurš teicis, ka tie der vien īpašiem vakariem?), uz dueli aicinām vēju, lepni uzliekot platmali, un pagaidām vieglu sirdi aizmirstam arī par skapī palikušajiem cimdiem.

Rudens viennozīmīgi ir laiks, kad ļauties īstai modes parādei - piesātinātas krāsas, struktūru kombinēšana un spēles ar aksesuāriem - tas viss šo gadalaiku padara vēl brīnišķīgāku.

Kamēr ārā vēl varam baudīt dūmakaino novembri, kas, šķiet, ir mirklis, kurā daba uz brīdi uzelpo, lai jau pavisam drīz, pienācīgi sagatavojusies, laiski ieslīgtu ziemīgā nogurumā, arī mūsu garderobē vēl varam atļauties pa kādai krāsas eksplozijai vai negaidītai detaļai.

Lūk, 25 iedvesmojošas idejas atlikušajām novembra dienām, ko aizņemties sava rudenīgā tēla veidošanā!

A photo posted by Natalie Joos (@jxxsy) on Oct 24, 2015 at 1:35pm PDT

A photo posted by Natalie Joos (@jxxsy) on Oct 17, 2015 at 9:16am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!