Foto: Instagram
Jau novembris! Līdz ar jauna mēneša iestāšanos, laiks arī jaunam izaicinājum – kā sevi parādīt šajā mēnesī? Lūk, idejas katrai mēneša dienai!

Atskatoties uz stilīgo oktobra izskaņu, kurā ik dienas Rīga griezās modes virpulī, pateicoties "Modes manifestācijai" un "Riga Fashion Week", skaidrs, ka augstā latiņa, kuru uzstādīja ne tikai dizaineru tērpos ģērbtie modeļi, bet arī pasākumu apmeklētāji, jānotur arī novembrī.

Protams, nemīlīgi dzestrais un slapjais laiks paredz, ka ārā dosimies silti tērpti, bet tas nebūt nenozīmē, ka zem virsjakām nevaram uzpucēties kā sirds kāro.

Kādā patīkamākā dienā pirms brangā sala, ko tik naski sola sinoptiķi, vēl pēdējās reizes izvēlies uzģērbt kādu rudenīgu kleitu, piemēram, džemperkleitu vai ļaujies kādiem vasarīgākiem brunčiem, kurus saskaņot ar garākiem zābakiem, lai nesalst.

Protams, varam jau palēnām no garderobes dziļākajiem kaktiem meklēt pēc kāda mīkstāka džempera, siltāka mēteļa vai ziemīgāka kažociņa. Protams, neaizmirstot par cepurēm, cimdiem un šallēm!

Lai stilīgs novembris!

A photo posted by Mary Orton (@maryorton) on Oct 6, 2016 at 4:13pm PDT

A photo posted by Olivia (@corporatecatwalk) on Oct 28, 2016 at 12:42pm PDT

A photo posted by Olivia (@corporatecatwalk) on Oct 24, 2016 at 6:32am PDT

A photo posted by Anh (@9to5chic) on Oct 24, 2016 at 7:40am PDT

A photo posted by Anh (@9to5chic) on Oct 11, 2016 at 8:19pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!