Foto: Instagram
Galvaspilsētai iegriežoties modes virpulī un aizvadot Rīgas modes nedēļu, nemanot pienācis arī novembris. Ko ģērbt šajā mēnesī? Mainoties sezonām, esam kārtīgi izpētījuši stila rokasgrāmatu, noskaidrojot, kas šosezon būs modē, bet no kā ar steigu atbrīvoties.

Vispirms jau jāatgādina, ka jāģērbjas laikapstākļiem atbilstoši, izvēloties siltāku ķitelīti, kādu gaumīgu cepuri, piemēram, bereti vai "taksistu" stila galvassegu, kā arī neatņemamo rudens/ziemas sastāvdaļu – lakatu, ko, starp citu, var stilīgi saņemt ar jostu. Protams, būtiski, lai arī kājas vienmēr ir siltas, tomēr šī iezīme mierīgi var saderēt tandēmā arī ar modi, tāpēc sezonas aktualitātes apavu pasaulē meklē šeit.

Bet, kad parūpējusies esi par virsdrēbēm, laiks ķerties klāt gaumīgiem apģērbu salikumiem, ar ko padižoties arī iekštelpās. Skaidrs, ka ne vienmēr šajā sezonā kleita būs piemērotākā izvēle, tomēr reizi pa reizei kādā saulainā dienā, kā arī svētkos kādu kleitu vai svārkus uzģērbt būtu vērts. Izvēlies sarkanu samta kleitu glaunākiem pasākumiem, bet vieglus svārkus savienojumā ar mīkstu džemperīti ikdienā. Jāpiebilst, ka svārkus un kleitas var kombinēt ar garajiem zābakiem, tādējādi būsi parūpējusies kā par siltumu, tā arī trāpījusi tieši desmitniekā saskaņā ar šī gada modes likumiem.

Kā "Viņa" lasītājām iepriekš stāstīja modes blogere Agnija Grigule, apģērbā jāpievērš uzmanība rūtīm, izšuvumiem, sarkanajai krāsai, kā arī detaļām no 2000.-2006. gada modes. Vairāk aktualitātes meklē šeit. Bet, beidzot pieķeroties lielajai drēbju skapja revīzijai, būtu vērtīgi atbrīvot rūmi jaunajam, atvadoties no vecā. Par to, kas vairs nav aktuāls apģērbu, apavu un aksesuāru modē, atradīsi dizaineres un stilistes Indras Salcevičas padomos te.

Lai stilīgs novembris!

A post shared by Sheryl (@walkinwonderland) on Oct 31, 2017 at 3:29pm PDT

A post shared by Sheryl (@walkinwonderland) on Oct 4, 2017 at 6:43pm PDT

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Oct 7, 2017 at 11:39am PDT

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Sep 19, 2017 at 1:32pm PDT

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Oct 19, 2017 at 12:56pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!