Foto: Shutterstock
Tas, ka džinss ir kā otrā ādā, nav vairs nekas jauns. Viens šī auduma bikšu pāris, gribētos teikt, atrodas ikviena garderobē, un nu, modei atkārtojoties, stilīgi, ja skapī atvēlēta vieta arī džinsu jakai un arī citiem garderobes elementiem. Kādi ir pamatnoteikumi džinsa audumu kombinēšanai? Lūk, "Purewow" ir atbildes!

Kombinē oriģinālas garderobes detaļas

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Jul 19, 2017 at 9:48am PDT

Godīgi sakot, džinsu jaka kombinācijā ar džinsu biksēm, kam paplatināti gali (tas šobrīd ir modē!) nebūs pati spicākā ideja tērpam – pietrūks vēl tikai laso un zirgs pilnam komplektam. Tā vietā izvēlies kādus jaunus piegriezumus un veido mazliet neierastākas kombinācijas. Piemēram, zīmuļsvārki,gara džinsu jaka, šortiņi vai kāds cits džinsu bikšu piegriezums, kas ir modē šobrīd.

Runājot par džinsiem, vien ar veiklām pirkstu darbībām savus vecos džinsus vari izveidot par pavisam citu modeli – lūk, padomi, kā stilīgi uzrotīt džinsu bikses trīs veidos.

Savieno dažāda toņa drēbes

A post shared by ONETEASPOON (@oneteaspoon_) on Mar 27, 2017 at 7:28pm PDT

Būtiski izvēlēties pareizos toņus. Šajā gadījumā nevajadzētu iespringt uz pārāk lielu saskaņotību, bet izvēlēties absolūti dažādas džinsa nokrāsas, lai koptēls izskatītos svaigs un stilīgs.

Vajadzīga "odziņa"

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Aug 9, 2017 at 7:47pm PDT

Ja esi ietērpusies džinsa apģērbā no galvas līdz kājām, svarīgi, lai ir kāda "odziņa", kas atsvaidzina tēlu. Šogad par uzmanību piesaistošākajiem akcentiem garderobē atzīti apavi. Jo krāšņāki, jo labāk! Te atradīsi dažas idejas stilīgiem apavu pāriem.

Noteikti vērts ielūkoties te, kur atradīsi 10 veidus, kā džinsu šosezon stilīgi ģērbt ne tikai klasiskajā variantā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!