Foto: Publicitātes attēli
Izlaidumu laikam sitot augstu vilni, ikviena meitene ar tauriņiem vēderā gaida savu patīkamo notikumu. Tiesa, izlaidums ir gana nozīmīgs pasākums, tāpēc ikviena vēlas izskatīties perfekti – vismaz par vienu uztraukumu mazāk. Lai mazinātu raizes, piedāvājam pēdējā brīža iedvesmas devu.

Tā kā šis ir svarīgs pasākums, par apģērbu jāpiedomā īpaši. Ja puišiem jāizšķiras vien starp uzvalka un krekla krāsas izvēli, kā arī to, vai svinīgajam apģērbam pieskaņot tauriņu vai kaklasaiti, meitenes lielajā kleitu daudzveidībā var apmaldīties.

Jāsaka, ka viss atkal ir atkarīgs no katra gaumes izjūtas. Krāsa, audums, piegriezums – it kā trīs lielās kategorijas, taču komplektācijas un izvēles iespējas ir neizmērojamas.

Vēl vien svarīgs faktors – stils. Tā kā šis ir svinīgs pasākums, tad noteikti vēlēsies uzģērbt ko pieklājīgāku un tajā pašā laikā lietišķāku. Lai gan ir pieredzēti veiksmīgi gadījumi, kad meitenes šo visnotaļ svarīgo pasākumu apmeklē lina kleitiņās vai tautastērpos, tomēr nevar noliegt – ir jābūt pārliecībai, ka spēj pietiekami cēli ko tādu iznest šāda tipa pasākumos.

Vērts pievērst īpašu vērību kleitas garumam. Ja izlaiduma laikā būs jāstāv uz skatuves, tad jāpadomā, lai kleitiņa nebūtu pārāk īsa un neparādītu pārāk daudz. Tomēr savas ērtības labad jāpadomā arī par to, lai tā nebūtu par garu, jo noteikti neviena nevēlas sapīties brunčos.

Runājot par krāsām – droši ļauj vaļu iztēlei! Tā kā ir vasara, tad vari atļauties eksperimentēt ar krāsām un auduma rakstiem.

Kad kleita iegādāta, jāatminas arī par pārējām detaļām – kurpēm un citiem aksesuāriem.

Kad apģērbs un apavi sagādāti, laiks frizūrai. Protams, atrodoties uz skatuves prožektoru gaismā, jāsaprot, ka būs diezgan karsti, tāpēc frizūru var veidot tā, lai mazliet remdētu karstuma vilni. Taču tās dāmas, kuras vēlas izpausties un neuztraucas par karstumu, priekšroku var dot izlaistiem matiem. Lūk, daži piemēri, kā izlaidumā izskatīties neatvairāmi.

A photo posted by Melanie Torres (@braid_queen) on May 15, 2015 at 4:32am PDT

A photo posted by @fashionlover.6 on May 23, 2016 at 11:49pm PDT

A photo posted by Lindy L (@lindylstylistmt) on Jun 5, 2016 at 2:58pm PDT

A photo posted by VcSalon (@vcsalon) on Jun 3, 2016 at 7:13pm PDT

A photo posted by VcSalon (@vcsalon) on Jun 3, 2016 at 11:07am PDT

A photo posted by Dayna Parr (@hairbydayna_) on Jun 3, 2016 at 5:27am PDT

A photo posted by Valine Punamia (@vphairstyles) on May 30, 2016 at 8:48pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!