Foto: Shutterstock
Tas nav nekas jauns, ka modes pasaule ir mainīga, bieži vien atpakaļ no pagātnes atsaucot zīmīgas tendences, kas labi iederas mūsdienās. Līdzīgi ir arī ar hipiju ziedu laikiem! Iedvesmojoties no "Purewow" modes ekspertiem, piedāvājam piecas aktualitātes, ko vajadzētu izmēģināt un padarīt par savas garderobes odziņām.

Ziedu raksts. Ja agrāk šajā apdrukā rotājās no pirkstu galiņiem līdz papēžiem, tad tagad (un jo īpaši pavasara/vasaras sezonā) aktuāli izvēlēties kādu ziedošu apģērbu un padarīt to par centrālo tērpa detaļu. Vairāk ideju meklē šeit.

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Apr 2, 2018 at 11:57am PDT

Džinsi ar paplatinātām starām. Hipiju ziedu laikos šāda tipa džinsus kombinēja ar garākām blūzītēm un platformas kurpēm, bet tagad modes dīvas dod priekšroku biksēs ievīstītam krekliņam, izceļot vidukli, un augstpapēžu kurpēm, kas kopā vizuāli pagarina kājas.

Īsie topiņi. Izvēlies īsāku topiņu un sakombinē to ar biksēm vai svārkiem ar augsto jostas vietu. Tas izskatīsies šiki!

A post shared by Lara Vogler (@laravogler) on Apr 3, 2018 at 9:09am PDT

Bārkstis. Bārkstis ir absolūtas šīs sezonas līderes modē, padarot tērpu gana rotaļīgu. Izvēlies kādu aksesuāru vai tērpa detaļu ar bārkstīm, nepārspīlējot ar to daudzumu. Te vari aplūkot arī citas idejas, kā garderobē ieviest bārkstis.

Apaļas saulesbrilles. Arī šī ir tendence, kas kā ķirsītis saldajam ēdienam, veido tēlu pilnīgāku. Pievērs uzmanību detaļām, briļļu kātiņiem un citām niansēm, kas tavas brilles var padarīt īpašākas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!