Foto: AP/AFP/Scanpix/LETA
Tie, kuru ikdiena paiet uz skatuves, TV ekrānos vai uz sarkanajiem paklājiem, nekad neizspruks no zināmas izvērtēšanas. Šie populārie cilvēki allaž tiks nopētīti no pirkstu galiņiem līdz papēžiem, gūstot atzinīgus vārdus vai tieši pretēji – kritiku.

Šoreiz, lai uzzinātu, kas slēpjas slavenību skapjos, no "Viņa" arhīviem izcēlām atskatus uz četru dāmu zīmīgākajiem tērpiem, ļaujot apskatīt, kā gadu laikā mainījies viņu stils gan ikdienā, gan uz sarkanajiem paklājiem.

Turpinājumā piedāvājam ielūkoties dziedātājas Bejonsas, barbadosiešu dīvas Riannas, kā arī fantastiskās balss īpašnieces un aktrises Dženiferas Lopesas garderobē, visbeidzot palūkojoties uz to, kā gadu laikā ģērbusies arī Skārleta Johansone.

Šie tērpi dažkārt trāpījuši tieši desmitniekā, bet dažreiz, šķiet, apmaldījušies kaut kur modes džungļos.

Desmitgades spilgtākie tērpi: revidējam Bejonses garderobi

Foto: Reuters/Scanpix

Dziedātāja Bejonse ir viena no spēcīgākajām mūsdienu skatuves māksliniecēm. Viņa spēj apburt gan ar savu izkopto balss tembru, gan noslīpētajiem deju soļiem, kā arī prasmi sevi pasniegt maksimāli atmiņā paliekoši un, kā jau vairums skatuves mākslinieku, viņa izceļas arī ar savdabīgo gaumi un interesantajiem tērpiem.

Lasīt vairāk

Seksīga kaķene pret elegantu princesi. Dženiferas Lopesas desmitgades spilgtākie tērpi

Foto: AFP/Scanpix

Dženifera Lopesa ir pasaulslavena amerikāņu dziedātāja un aktrise, kā arī spēcīga personība. Karjeras laikā Lopesa izdevusi vairākus studijas albumus, kuru dziesmas kļuvušas par hitiem visā pasaulē. Tāpat Lopesa atklājusi sevi kino pasaulē, filmējoties dažādās filmās un piedaloties interesantos projektos. Tiesa, novērtētā sieviete gadu gaitā ne mazums gozējusies sabiedrības priekšā, kas ļāvis atrādīt arī savus tērpus un garderobes detaļas.

Lasīt vairāk

Desmitgades spilgtākie tērpi: revidējam Skārletas Johansones garderobi

Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Skārleta Johansone ir viena no mūsdienu spilgtākajām aktrisēm, jo jau kopš 10 gadu vecuma gozējas kameru priekšā, plašāku atpazīstamību iemantojot pēc dalības slavenajā filmā "Pazudis tulkojumā". Kā jau jebkura plaši atpazīstama dīva, arī viņa bieži atrāda savus garderobes labumus uz sarkanajiem paklājiem.

Lasīt vairāk

Kā pēdējo desmit gadu laikā mainījies Riannas stils

Foto: Reuters/Scanpix

Barbadosiešu dziedātāja Rianna tiek atzīta par vienu no lielākajām popmūzikas zvaigznēm pasaulē, jo ir izdevusi vairākus pasaules mērogā ļoti veiksmīgus albumus. Tomēr šoreiz par modi!

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!