Foto: Vida Press
Kaut gan vēl pirms pāris nedēļām nevienam pat prātā nenāca domas par džemperiem, mēteļiem un biksēm, rudenīgi laikapstākļi mūs ir pārsteiguši teju gaismas ātrumā! Par to, kā stilīgi un atbilstoši jaunākajām modes tendencēm nenosalt rudenī, padomus sniedz Katrīna Dorošenoka, iepirkšanās kluba "Stilago.lv" pārstāve.

Atpakaļ sešdesmitajos! 

Ikvienam zināma tautas paruna - "Viss jaunais ir labi aizmirsts vecais", un tieši tā būs arī šajā rudenī, jo viens no modes trendiem būs 60. gadu stils. Taisnas formas kleitas un tunikas, džemperi ar augsto kaklu, ādas zābaki zem ceļa, krāsainas un ģeometriskas disko stila apdrukas, kas rada optiskas ilūzijas un apžilbina ikvienu.

Kažokādas 

Gan krāsainas un košas, gan neitrālas, gan garspalvainas, gan gludas un čirkainas. Tādas tās būs aktuālas šoruden, jo īpaši aitādas! Sinoptiķi rudeni sola gana vēsu, tādēļ nopietni vērts apdomāt stilīga kažociņa iegādi.

Mēteļi, jakas un parkas

Domājot par virsdrēbju iegādi, vērts atcerēties arī par šogad aktualitāti nezaudējušajiem trenčiem, apmetņiem, aviatora stila jakām un kareivīga stila šineļiem.

Vīrišķība

Šis rudens būs uzvaras gājiens dāmām, kuras nejūt sevī romantiskas meitenes garu, jo modē būs diezgan vīrišķīgi piegriezumi un materiāli, ne-izmēra mēteļi, platas bikses un lielas žaketes, kas pārsvarā pieejamas tumšos, klasiskos toņos. Lieliska un ērta izvēle ofisā strādājošajām.

Tikai jāatceras, ka hūdijs nebūs īstais apģērbs ārpus mājas, protams, ja vien neskrien rīta krosu.

Sievišķība

Turpretī tām, kuras sevī jūt nebeidzamu romantiķes dabu, arī nav jābēdā, jo daži modes nami jaunajai sezonai sarūpējuši pasakai līdzīgas kolekcijas – smalki izšuvumi, mežģīnes un apmetņi ar lielām kažokādas kapucēm, kas neviļus atsauc atmiņā pasaku par Sarkangalvīti.

Adījumi

Adīts ir viss! Adījumi šoruden būs aktuāli gan kā džemperi, gan kā jakas, gan kā svārki, mēteļi un pat bikses. Silts un praktisks apģērbs, kurš vienmēr ļauj justies mājīgi un ērti.

Krāsas

Spilgti, drosmīgi, pat elektriski krāsu salikumi. Neskatoties uz to, ka rudens tiek uzskatīts par drūmu gadalaiku, šogad iespītē tam ar visaktuālajiem toņiem – Aurora Red, Aluminium, Royal Blue, Bright Cobalt, Sea Fog, Radiant Orchid, Misted Yellow, Cognac, Cypress un Sangria!

Kombinē zaļo ar rozā, violeto ar tirkizzilo un zilo ar dzelteno – uzdrīksties būt krāsaina šoruden!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!