2003. gada rudens un ziemas sezonas modes mākslinieku kolekcijās dominē eskimosu kažokādu akcenti un sportiska Alpu elegance. Savukārt greznas kažokādas, silti adījumi un jauki aksesuāri sasildīs pie kamīna sapulcējušos tautu, dzerot karstvīnu. Un tu vēlēsies, lai sniegs būtu visu gadu!
Labākais no modes skatēm

"Helmut Lang", "Emilio Pucci" un "Anna Sui" demonstrēja aerodinamiskas sporta bikses kombinācijā ar sportiskiem, strīpainiem svīteriem. Savukārt "J. Mendel", "Jean Paul Gaultier", "Alexander McQueen", "Matthew Williamson" un "Fendi" sūtīja pūkainus sveicienus no eskimosiem!

"Boudicca" kolekcijā bija vislabākā "pufaika", bet "Ungaro" puloveri un siltās vējjakas ar kažokādu apdari būs lieliska garderobe aukstam laikam. Elegantākie šī stila paraugi bija "Alexander McQueen" un "Versace" garie kažoki.

Kā to valkāt

  • Ja vien tu nepārvietojies ar slēpēm, birojam izvēlies šauras bikses, nevis slēpošanas kostīmu.
  • Nekārtīga frizūra nekad nav sportiska - izvēlies neuzkrītošu, elegantu matu sakārtojumu ar zīda šalli, kas aptīta Greisas Kellijas stilā.
  • Spēlējies ar aksesuāriem! Pūkaini dūraiņi vai spalvaina soma spēj padarīt jaukāku visdrūmāko ziemas dienu. Ja tavi apavi atgādinās maklakus (eskimosu zābaki no roņu vai ziemeļbriežu ādas), tad skats būs tiešām efektīgs!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!