Foto: Instagram

Kā "Viņa" lasītājām iepriekš stāstījusi stiliste Iveta Vecmane – stilīgs rūtojums ir viena no šīs sezonas aktualitātēm. Kā to ieviest savā garderobē? Lūk, pāris ideju.

Viens no rūtojumu veidiem, kas nudien šobrīd izpelnījies modes dīvu uzmanību, slēpjas zem atslēgas vārdiem "gingham". Apģērbi ar šādām rūtiņām izceļas ar savu simetriskumu un vienkāršumu, tomēr tajā pašā laikā piešķir koptēlam īpašu odziņu. Saprotams, ka gaumes ir dažādas, un, kamēr viena sajūsmā tvers vairākus šāda tipa apģērba gabalus, kādai raibā apdruka šķitīs par uzbāzīgu. Lai parādītu, ka vienkāršais rūtojums var labi izskatīties ikdienas garderobē, piedāvājam vairākus apģērbu komplektus un idejas saskaņošanai.

Īpaši galvu nebūs jālauza, ja vasaras sezonā izvēlēsies ģērbt rūtotu kleitu. Šādā gadījumā atliks vien izvēlēties kādas stilīgas kurpes un vasarīgus aksesuārus, lai radītu pilnvērtīgu koptēlu.

A post shared by LeeGray (@lee_gray_fashion) on May 8, 2017 at 11:12pm PDT

Vēl viens visai pieticīgs un mazāk drosmīgs variants – izvēlēties rūtotu topiņu, ko saskaņot ar citām neitrālām apģērba detaļām tādos pašos vai līdzīgos toņos. Piemēram, samērā vienkāršajam krekliņam pieģērbjot baltu žaketi, melnas bikses un pērļu kaklarotu, izskatīsies gana eleganti.

Nedaudz uzkrītošāku, tomēr nebūt ne mazāk gaumīgu tēlu veidosi tad, ja izvēlēsies rūtīs klātus svārkus vai bikses.

A post shared by Louise (@princessdave) on May 8, 2017 at 1:57am PDT

Pamēģini paspēlēties ar krāsām!

Pilnībā izjust rūtiņu spēku vari tad, ja izvēlies šādas apdrukas apģērbu gan ķermeņa augšdaļai, gan apakšdaļai. Runājot par apģērbu kombinācijām, ne vienmēr vajadzīgs tāda paša stila un krāsas rūtojums, stilīgi izskatīsies arī nelieli eksperimenti.

Var pakāpties arī soli uz priekšu un izvēlēties kombinēt rūtiņas ar tikpat aktuālajiem punktiņiem. Tieši šādas drosmīgas kombinācijas šosezon ir modē!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!