Foto: instagram.com/karinastylediaries/fashionpuglady/nicolettemason/fashioncanadians
Klāt septembris! Tā kā prognozes šogad vēl nesola tik ātru rudens ierašanos kā citus gadus, iespējams, vasaru var nedaudz pagarināt – vairs gan ne ar plandošajām kleitām un lakatiem, bet gan stilīgām blūzītēm un krekliem, jaciņām, kā arī garākiem svārkiem un modīgām biksēm. Lūk, pāris idejas, kā tērpties šomēnes!

Lai gan dienās termometra stabiņš vismaz pirmajā septembra pusē solās pieturēties virs +20 grādiem pēc Celsija, vakaros vai rītos, dodoties uz darbu, kāda siltāka jaka vai džemperis noderēs. Lielisks variants būs kombinēt, piemēram, džinsu bikses ar krekliem un blūzēm vai svārkus ar džemperi un jaku. Starp citu, ādas materiāla jaka nēsājama visu cauru gadu – kas īpašs jaunākajās tendencēs, lasi šeit.

Runājot par apaviem, šoruden modē būs košas krāsas, vesterna stila un apdrukāti zābaki, kā arī sportiskā elegance. Neaizmirsti tērpiem pieskaņot arī savu manikīru! Tas, ka pamazām lapas sāks krāsoties un dienas kļūs pelēkākas, nenozīmē, ka tev jāizvēlas tumšie toņi – rudenim piestāv oranžā, vara un rozā krāsas salikums, zaļais olīvu tonis u.c. Ja meklē iedvesmu nagu dizainam, ielūkojies te.

Šogad garderobes maiņa no vasaras uz rudens drēbēm notiks pamazām. Atceries, ka arī tad, kad laiks kļūs vēsāks, visas siltā gadalaika drēbes nav jāliek pie malas, piemēram, puķainās, garās kleitas var vilkt ar zābakiem un krokotie svārki lieliski izskatīsies ar platajiem džemperiem.

Lai sievišķīgs un modīgs septembris!

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Aug 7, 2018 at 1:05pm PDT

A post shared by Mary Orton (@maryorton) on Aug 23, 2018 at 10:04am PDT

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on Aug 24, 2018 at 10:00am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!