Foto: Shutterstock
Kad šorti un plandošās kleitas saliktas maisos un jau nepacietīgi gaida savu uznācienu nākamgad, klāt izaicinājums, kā modīgi un stilīgi ģērbties arī gada vēsākajos mēnešos. Lai palīdzētu neapjukt mēteļu un zābaku pasaulē, piedāvājam modīgus variantus, kā pucēties gada dzestrajās dienās.

Mētelis+ džemperis ar apkakli+ īsie zābaki

Šogad viena no modes aktualitātēm ir arī zvēru raksti. Lielisks variants būs īsos zābakus līdz potītei jeb "ankle boots", kuriem bikses var pārlikt gan pāri, gan arī salikt iekšā, kombinēt ar džemperi, kuram ir augstā apkaklīte. Protams, vēsajā laikā neiztikt arī bez mēteļa, kuru iekštelpās iespējams novilkt.

View this post on Instagram

A post shared by LIKEtoKNOW.it (@liketoknow.it) on Oct 13, 2018 at 11:01am PDT

Oranža jaka+ garie zābaki+ apspīlētas bikses

Sezonas krāsa ir oranžā. Tā ir ļoti spēcīga un intensīva, tāpēc tā uzreiz tevi izcels uz apkārtējo fona. Arī garie zābaki ir neatņemama vēsā laika sastāvdaļa, kuri būs kā dubults sargs pret aukstumu.

View this post on Instagram

A post shared by Fashion Canadians (@fashioncanadians) on Oct 12, 2018 at 11:36am PDT

Mīksts "oversize" džemperis+ džinsa bikses

Dzestrajā laikā gribas vairāk domāt par ērtumu un komfortu, tāpēc nedaudz "oversize" drēbes būs tieši laikā. Mīkstu džemperu kombinācija ar ikdienišķajām džinsa biksēm būs gan ērts, gan modīgs variants.

View this post on Instagram

A post shared by Karina Reske (@karinastylediaries) on Oct 17, 2018 at 11:17am PDT

Svārki+ puszābaki

Ja kādā nedaudz siltākā dienā, kad saule parādās pie debesīm, gribas izņemt no skapja svārkus, labs variants ir vilkt tos kopā ar puszābakiem, vajadzības gadījumā piemeklējot atbilstošas zeķubikses. Džemperi ieteicams likt svārku iekšpusē – tāpat stilīgi izskatīsies variants ar garām piedurknēm.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Jane Wisniewski (@seeannajane) on Oct 1, 2018 at 6:04pm PDT

Melna jaka+ koši aksesuāri

Kad zelta rudens aizvadīts, košās krāsas atvadījušās pavisam, aksesuāros spilgtumu nevajadzētu ierobežot. Piemēram, gaumīgi izskatīsies tumšas krāsas apģērbs (šajā gadījumā jaka un bikses) apvienojumā ar spilgtiem aksesuāriem – lietussargu, rokassomiņu u. c.

View this post on Instagram

A post shared by nicolette mason (@nicolettemason) on Sep 20, 2018 at 6:41pm PDT

Garš mētelis+ sportiski apavi

Sportiskie apavi jau labu laiku ir ieņēmuši stabilu vietu modes pasaulē, un to uzvaras gājiens turpinās. Garš mētelis ar sportiskiem, masīviem apaviem arī ir variants, kādu izmēģināt šajā sezonā.

View this post on Instagram

A post shared by CAMILLE CALLEN (@noholita) on Oct 2, 2018 at 11:29am PDT

Gara kleita+ mētelis+ zābaki

Un arī tad, ja nevari atteikties no kleitām vēsajos mēnešos, sevi nemaz nevajag spiest. Vajag izvēlēties garās kleitas, kuras iespējams kombinēt ar zābakiem. Aukstākās dienās noderēs iepriekšminētās zeķubikses un mētelis, kas piešķir tēlam "odziņu".

View this post on Instagram

A post shared by Fashion Canadians (@fashioncanadians) on Oct 9, 2018 at 7:41am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!