Foto: Shutterstock
Tā kā sinoptiķi prognozē, ka laiks pavisam drīz varētu kļūt vēl aukstāks un, iespējams, jau pēc neilga laika baudīsim jau pirmo sniegu, nepieciešams kārtīgi nodrošināties dzestrajām dienām. Ne tikai kājām vienmēr jābūt siltām, bet jāsaudzē arī galva. Un, ja to var darīt ar šiku, tad kādēļ gan pretoties? Piedāvājam šīs sezonas cepuru top pieci!

Beretes ir viens no šīs sezonas hitiem, kas silda ne vien galvu, bet arī modes ekspertu sirdis.

Kā "Viņa" lasītājām stāstīja arī dizainere un stiliste Indra Salceviča, "taksistu" cepurītes šobrīd ir ļoti aktuālas, bet cepures ar bumbuli no savas garderobes gan būtu laiks izskaust.

Lai arī šķita, ka hūtes līdz ar rudens sākumu būs pazudušas, "Purewow" stila eksperti uzsver, ka tā nebūt nav. Jo platāka, jo stilīgāka! Turklāt, iespējams, vērts ņemt padomu arī no modes blogeres Agnijas Grigules, kura ieteica palūkoties uz kādu citu cepures toni, ne melno. "Šis ir viens no visbēdīgākajiem trendiem manā skatījumā. Tas bija aktuāli pāris gadus atpakaļ un ir pieejamas tik daudz un dažādu veidu hūtes – salmu, zilas, sarkanas, ar lentītēm utt., ka pilnīgi pat roka neceļas uzlikt galvā melnu hūti," tā Agnija. Modes blogere stāstīja, ka melnā krāsa var būt arī visai nepateicīga – uz cepures bieži vien salīpot mati, ko iespējams labi pamanīt, kā arī reti kad iespējams iegādāties melnu, stingra auduma cepuri, kas tiešām izskatītos eleganti.

Sportiska stila cepures arī vienmēr jātur pa rokai. Ja izvēlēsies to sezonas aktuālajā tonī – sarkanā –, būsi trāpījusi desmitniekā!

Nekur neizpaliks arī tā saucamās beisbola tipa cepurītes. Tās šogad aktuāli pieskaņot ne vien pie sportiska tipa apģērba, bet arī, piemēram, pie klasiskā mēteļa. Būsi pārsteigta, cik interesantais stilu sajaukums var labi izskatīties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!