Pat ekskluzīvu firmu apaviem ir lētāki vai dārgāki atdarinājumi, kurus ieraudzīsiet kājās daudziem. Kur atrast stilīgus apavus, ko nevalkā visa pasaule? Lūk, oriģināls modes, mākslas un arhitektūras sakausējums kāju pacilātības sajūtai.
Īstas skulptūras savām kājām jūs varat pasūtīt “Trippen” mājas lapā Internetā (http://www.trippen-shoes.com/). “Trippen” koka un ādas apavu valkātāji un valkātājas neapšaubāmi izcelsies ar oriģinalitāti gan ziemā, gan vasarā.

Firmu “Trippen” vada divi radoši un drosmīgi dizaineri – Andžela Spīta un Maikls Ēlers. Viņu kompānija uzsāka darbību 1992. gadā, kad abi nolēma parādīt savu neapmierinātību ar valdošajām tendencēm apavu industrijā un iemiesot savas neprātīgās idejas apavu dizainā.

Dizaineru niekošanās ar koka tupeļu dizainu beidzās ar izstādi Berlīnes mākslas galerijā. Pirmā klikatu izstāde guva tik satriecošu publikas atsaucību, ka abu ekstrēmistu kolekciju savās modes skatēs izmantoja slaveni modes mākslinieki (Wolfgang Joop, Claudia Skoda, Yohji Yamamoto).

1994. gadā Spīta un Ēlers sāka izstrādāt jaunu koncepciju arī ādas apaviem. Kurpju dizainā viņus interesēja, kā savienot divus tradicionāli pretējus aspektus – augsto modi un ekoloģiju. 1996. gadā par sasniegtajiem panākumiem abi dizaineri no Starptautiskā dizaina centra Štutgartē saņēma balvas - vienu par izdomas spējām, bet otru par dizaina ilgmūžību.

“Trippen” panākumu atslēga ir pastāvīgā tiekšanās pēc novatoriska, izdomas bagāta un izturīgu apavu dizaina izstrādi. Izturība izpaužas ne tikai kā augsti kvalitatīvu materiālu izmantošana, bet arī kā pastāvīga noturība modes avangardā.

Šie apavi iecienīti to ekskluzīvās daudzfunkcionalitātes dēļ. Unikālas kontūras (un tāda noteikti ir arī šo apavu valkātāju gaita!), vienkāršas formas un atpazīstami silueti kļuvuši par “Trippen” firmas zīmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!