Foto: Publicitātes attēli
Līgo svētki nav iedomājami ne tikai bez alus, bet arī bez krāšņiem ziedu un ozollapu vainagiem. Lieliska alternatīva dabīgajiem ziediem un lapām ir arī mākslīgās ziedu rotas un vainagi, kas garantēs pamanāmu odziņu tās valkātājām. Ziedu rotas darināšanā ar padomiem dalās zīmola "LaCrown" dibinātāja Lelde Baņģe.

Nepieciešamie materiāli: līmes pistole, stīpiņa (pamatne), mākslīgie ziedi, mākslīgie zaļumi, auduma gabaliņš, citi dekori (pēc vēlmes).

Pirms ziedu rotas veidošanas uz stīpiņas ar līmes pistoli rūpīgi jāuzlīmē kāds materiāls, piemēram, auduma gabaliņš vai mākslīgas zaļas lapiņas, uz kurām tiks piestiprināti ziedi.

Foto: Publicitātes attēli

Izvēlies vietu, kur vēlies līmēt lielākos ziedus un sāc ar lielāko dekoru pielīmēšanu pie pamatnes. Kad tas ir izdarīts, turpini ar mazāko dekoru līmēšanu.

Foto: Publicitātes attēli

Ziedu rotas darināšanas procesā neaizmirsti arī par dažādību! Paralēli ziedu līmēšanai neaizmirsti arī par zaļumiem un citiem dažāda izmēra dekoriem, kas galvas rotu darīs krāšņāku.

Foto: Publicitātes attēli

Nebaidies ziedus un citus dekorus uz stīpiņas līmēt cieši – tā galvas rota izskatīsies bagātīgāka. Kad nepieciešamie dekori ir pielīmēti, tava svētku ziedu rota ir gatava!

Foto: Publicitātes attēli
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!