Foto: MOS

Mūža mežs. Viscaur zaļš, sajūta, it kā esi atradusi sevi sulīgā, biezā mūža mežā, kur kārtu kārtām kā simtiem mežģīņu un volānu slāņojas sūnas, papardes, orhidejas, viss plaukst un zaļo tavu acu priekšā.

Šis ir stils, kas galvenokārt iespaidojas no dabas gan krāsu paletē, gan apdruku motīvos.

Pamattoņi: visa veida zaļie, tirkīza zilais, ultramarīns.

Ugunīgā čigāniete

Kaislīgs, piesātināts stils kā melnā šokolāde un trifeles, kanēlis un krustnagliņas.

Audumos – ceļojumu iespaidi no Austrumu un Rietumu zemēm – Indijas, Turcijas, mazliet Mežonīgajiem Rietumiem, Meksikas, Āfrikas, Marokas, Spānijas...

Etniski raksti, volānu kārtas, izšūti un tamborēti lakati, šalles, pērlītes, milzīgas krelles un auskari, kovboju zābaki, platformkurpes, kaftani...

Sahāra

Tuksnesīgs klusums un miers, tā maigā sajūta, kad pirmo reizi pēc ilgās ziemas iebrien ar basām kājām saules uzkarsētās smiltīs.

Gaismas uzirdināts gaiss un visapkārt milzīgs plašums. Brīvs un lakonisks stils, kurā ir daudz maigās smilšu krāsas, kas var būt atsvaidzināta ar mazliet rožu rozā.

Safari žaketes, linu krekli, pītas jostas, arī kaftani, brīvas, krītošas bikses un kapri, platmales, saulesbrilles – cik vien lielas var atrast...

Jūrnieku stils

Nekur jau viņš nebija pazudis, jūrnieku stils allaž ir pulsējis kaut kur līdzās, šajā sezonā tas kļūst īpaši aktuāls, iedvesmojot daudzus vadošos modes dizainerus un arī plaši pazīstamus apģērbu zīmolus.

Jūrnieku svītras dažādos toņos – no tumši zilā līdz sarkanajam, jūrnieku žaketes ar apjomīgām pogām un dekoratīvām apšuvēm, kontrasti toņos un fasonos.

Teniss

Izteikti meitenīgs, mazliet naivs un rotaļīgs stils, kas toņos un fasonos ietekmējies no tenisa apģērbiem – mini svārki, polo, kedas, cik nu krāsainas var būt – ar ziedu apdrukām, svītrām, apļiem…

Koraļļu rozā, tirkīza zilais, kivi zaļais, zemeņu rozā, citrona dzeltenais – šis stils ir sulīgs un svaigs kā vitamīnu kokteilis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!