Vai atceraties? Decembrī mēs izsludinājām konkursu “DELFI stila sacīkstes”. Tagad atklāsim, kuras ir stilīgākās DELFI lasītājas, un aicināsim viņas saņemt balvas no skaistumkopšanas centra “KOLONNA”.
Tātad, stilīgās konkursa dalībnieces ir Stefuks, Evija (Girla), Puritāne, Kleopatriņa un Jana. Dalībnieču aprakstus par savu stilu lasiet šeit:

Pirmo vietu, vis-pašas-super-stilīgākās DELFI lasītājas titulu un balvu - dāvanu karti Ls 30 vērtībā salona KOLONNA frizētavas apmeklējumam – DELFI redakcija un KOLONNAS menedžments piešķir Stefukam! Viņa varēs izvēlēties izvēlēties matu apgriešanu, ieveidošanu, krāsošanu, matu atveseļošanas programmu, matu pieaudzēšanu, karstās šķēres, nagu dizainu un pieaudzēšanu, manikīru, pedikīru un citus frizētavas pakalpojumus.

Otrās vietas ieguvēja ir Kleopatriņa, kura saņems dāvanu karti 10 latu vērtībā kosmētikas salona KOLONNA apmeklējumam (viņa varēs izvēlēties sejas un ķermeņa masāžu, grimu vai maskas vai citus skaistumkopšanas priekus).

Trešo vietu piešķiram Janai, kura saņems skaistumkopšanas salona KOLONNA dāvanu karti solārijam 10 latu vērtībā!

Godpilno ceturto vietu dalīs Puritāne un Evija, kurām piešķirsim veicināšanas balvu – suvenīrus no DELFI un KOLONNAS.

Konkursa uzvarētājas lūdzam vēlreiz kontaktēties ar redakciju, lai saņemtu balvas! Zvaniet 7088637 Vitai, vai rakstiet uz e-pasta adresi sieviete@delfi.lv.

Apsveicam uzvarētājas, un lai labi stilojas arī turpmāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!