Foto: Shutterstock
Iespējams, tu esi ērtu, sportisku apavu entuziaste vai vienkāršu laiviņu cienītāja, tomēr, ieraugot izcilu augstpapēžu kurpju pāri, neviena no mums nevar pretoties kārdinājumam, ne tā? Izvēloties papēžkurpes un saskaņojot tās ar tērpiem, ir pāris lietas, kas jāpatur prātā, izvairoties no stila kombinācijām, kas nerotās tavu tēlu.

Džinsu šorti ar elegantām papēžkurpēm. Protams, šajā kombinācijā visa uzmanība tiek pievērsta tavām kājām, tomēr no malas šāds modes duets nemaz tik labi neizskatās, atgādina "Purewow" stila eksperti. Pie šortiem labāk izvēlies vilkt sandales vai sportiska stila apavus.

Mini ar platformas kurpēm. Pirmkārt, mini svārki nereti nestāv gluži tā, kā gribētos – vienmēr ir jāuztraucas, vai tie nav sagrozījušies, nenosedzot vajadzīgo. Ja tam klāt pievieno augstas platformas kurpes, atkal būsi iegājusi nevēlamā stila teritorijā.

Brīvas bikses ar papēžkurpēm, kam ir vaļējs purngals. It īpaši tagad, kad laiks ir gana silts un ir vēlēšanās uzģērbt kaut ko vējā plandošāku un brīvāku, svarīgi nekrist stila grēkā un saskaņot šāda tipa bikses ar pareizajām kurpēm – neizvēlies apavus ar vaļēju purngalu! Izvēlies kaut ko stilistiski atbilstošu, piemēram, platformas sandales.

Legingi vai sportiska stila bikses ar jebkurām papēžkurpēm. Ja tavs tērps izstaro ērtumu un komfortu, taviem apaviem nevajadzētu signalizēt ballīti. Centies allaž padomāt par saskanīgu koptēlu.

Zīmuļsvārki ar vasarīgām sandalēm uz papēža. Nejauc vienā mikslī lietišķo stilu un brīvā laika modi. Ir reizes, kad eksperimentiem nav vietas!

Jebkuras kurpes, kurās ir grūti pārvietoties. Padomā par to, kāda ir tavu apavu funkcija. Ja izvēlies apavus, kuros teju neiespējami paiet, vai tas ir tā vērts?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!