Foto: Ekrānuzņēmums/Instagram
Valda uzskats, ka, mūsu vecumam kļūstot nopietnākam, garderobei, savukārt, vēlams izskatīties ieturētākai, piezemētākai un klasiskākai. Tomēr, ko iesākt, ja, gadiem ejot, vēlme paust personību ar košiem aksesuāriem, neordināriem piegriezumiem un drosmīgiem akcentiem tikai aug? Vai tiešām gadu skaits kļūst par mūsu gaumi un tēla veidošanu noteicošo faktoru?

Iepazīstoties ar aktualitātēm modes pasaulē, arvien biežāk pārliecināmies, ka šī tendence ir atstāta pagātnē, savu uzvaras gājienu lepni un no sabiedriskās domas neatkarīgi turpinot sieviešu spējai izskatīties pārliecinoši un justies harmonijā ar sevi, neraugoties uz vecumu, apstākļiem vai sabiedrībā valdošajiem stereotipiem. Lai iedvesmotu arī tevi neatteikties no brīvdomības gara un drosmes eksperimentēt, tā radot savu unikālo stilu, piedāvājam stilistu ieteikumus drosmīga tēla veidošanai ne tikai jaunībā, ko teicami papildina fotogrāfa Marka Iantosa (Marc Iantosa) notvertie mirkļi Ņujorkas ielās, kas apliecina – stila izjūta patiesi ir mūžīga vērtība.

Mazliet kailuma

Ja esi nogurusi no tik ierastā kailuma, kas, šķiet, raugās pretī no teju katras ielas stūra un žurnāla atvēruma, izmanto šo modes tendenci savā labā, spēlējoties ar tās variācijām! Atkailināti augšdelmi, mugura vai plecu daļa ir viens no aktuālākajiem tērpu piegriezumiem šobrīd, kas, jāatzīst, arī izskatās lieliski, apvienojot eleganci ar vajadzīgo devu seksapīla un bezrūpības.

A photo posted by Mark I (@markiantosca) on

Netradicionāla piegriezuma bikses

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!