Foto: Instagram

Valentīndiena tepat aiz stūra, bet kā pienācīgi saposties? Šoreiz piedāvājam pāris idejas nagu un frizūru dizainam, kā arī apģērbu komplektiem.

Manikīrs

Randiņā būtiski pievērst uzmanību arī šķietami niecīgākajām niansēm. Piemēram, ja nagi nebūs kopti, tas radīs iespaidu, ka esi nevīžīga. Runājot par krāsu, mīlētāju dienā vienmēr aktuāls būs sarkanais tonis, tādēļ vari izvēlēties kaut ko klasisku un pavisam vienkāršu. Tomēr tas nebūt nenozīmē, ka jāiestrēgst tikai sarkanīgajos toņos – ir vēl tik daudz dažādu krāsu, kas var izskatīties gana labi. Ja vēlies nedaudz rotaļīgāku dizainu, vari izvēlēties nagus rotāt ar sirdīm. Tomēr arī šajā gadījumā iespēju ir daudz. Vari nedaudz parotaļāties ar sirds formu. Ļauj vaļu iztēlei!

A photo posted by Dani Q. (@daniquinnnails) on Feb 7, 2017 at 6:28pm PST

A photo posted by Liz Henson (@nails.byliz) on Feb 7, 2017 at 9:05pm PST

A photo posted by Melanie (@nails_all_over_) on Feb 8, 2016 at 11:22am PST

A photo posted by Nail-It! (@nailit.sa) on Feb 8, 2017 at 1:14am PST


A photo posted by esNAIL LA (@esnail_la) on Feb 7, 2017 at 5:54pm PST

A photo posted by NailArtDel (@nailartdel) on Feb 7, 2017 at 8:30pm PST

A photo posted by Jade (@nailzbyjaderz) on Feb 7, 2017 at 7:38pm PST

Mati

Foto: Shutterstock

Runājot par frizūrām, nekad nenošausi greizi ar kādu romantiski nepiespiestu pinumu – tie izskatīsies labi teju pie jebkāda apģērba. Sapin visus matus, vai izvēlies uzpīt kādu bizi, bet pēc tam atlikušo daļu saloko, jo vijīgas matu cirtas izskatīsies gana eleganti. Ja nevēlies matus karsēt, šeit vari iepazīties ar pieciem veidiem, kā matus salokot bez karsēšanas. Ja vienkārša bize šķiet par ikdienišķu romantiskam randiņam, papildini to ar kādu matu sprādzīti vai rotu.

Tomēr, iespējams, noderēs kāda ašā frizūru ideja īpaši garu vai īsu matu īpašniecēm.

A photo posted by Hairstyles (@braided__hair) on Mar 25, 2014 at 4:52am PDT

A photo posted by Hairstyles (@braided__hair) on Oct 14, 2013 at 5:03am PDT

Apģērbs


Liela nozīme, protams, ir arī tērpam. Pirmais būtiskākais aspekts – tam jābūt ērtam, lai neradītu liekas raizes sev pašai. Tam jāatbilst arī tavai personībai – necenties izlikties par to, kas neesi. Lai saģērbtos atbilstoši, svarīgi arī uzzināt, uz kurieni plānots doties.

Šeit iespējams iepazīties arī ar vairākiem garderobes padomiem pirmajam randiņam. Bet šeit vari apskatīt dažus padomus apģērbā izvēlē, ja svārki un kleitas tev pie sirds neiet.

A photo posted by Lyndsey (@overmystyledbody) on Jan 19, 2017 at 8:38pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!