Foto: Publicitātes attēli

Brīvdienas ir klāt! Un varam priecāties ne vien par brīvo pēcpusdienu, ko varam pavadīt, kā sirds kāro, bet arī par patīkamo laiku. Tā kā šīs ir vienas no pirmajām ārkārtīgi siltajām brīvdienām, protams, ka jāmeklē lielā pludmales soma un jādodas pavadīt diena pie ūdens.

Jau iepriekš vēstījām, kādus peldkostīmus izvēlēties, atklājoties peldēšanas sezonai, taču peldkostīms vien nav vienīgā lieta, par kuru jādomā šajā vasarīgajā tveicē. Ne mazāk nozīmīgs ir arī tērps, ar kuru dodies ceļā uz pludmali, jo svarīgi, lai tajā nebūtu ne par karstu, ne aukstu, bet tajā pašā laikā – tērpam jābūt gaumīgam, jo kura gan negrib savā brīvdienā izskatīties lieliski un saņemt komplimentus!

Mežģīnes, vējā plandoši audumi, ziedi un vasarīgi drēbju piegriezumi – tās ir lietas, kuras aktuālas šajās brīvdienās un arī turpmākajā vasarā. Neaizmirsti arī par svarīgajiem pludmales aksesuāriem – somām un saulesbrillēm. Tā kā šis ir tavs laiks, kurā nav sevi jāierāmē noteiktā ģērbšanas stilā, vari būt brīva savās izvēlēs. Nelielam ieskatam, lūk, niecīgas drāniņas, kurās nesakarsīsi un izskatīties lieliski ceļā uz pludmali!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!