Foto: Shutterstock
Katram vecumam ir sava burvība, tāpēc nav vērts skumt, ka laiks iet uz priekšu. Tu esi tik jauna, cik pati jūties, un tā patiešām arī ir! Tieši šī iemesla dēļ svarīgi rūpēties par savu ārējo izskatu, un pāris gadus jaunāka vari izskatīties, ievērojot šos "Instyle" minētos padomus.

Nepārspīlē ar matu krāsām

Dabīgā matu krāsa ir jāglabā kā dārgums. Ja pārkrāsosi tos pārāk tumšus vai, gluži pretēji, gaišus, tie izskatīsies nedabīgi un zaudēs savu patieso skaistumu. Protams, šeit nav runa, ja jālikvidē kāds sirmais mats uz galvas, taču stāsts ir par toņa izvēli, ar kuru noteikti nevajag pārspīlēt.

Izrādās, ka arī matu krāsa liecina par sievietes temperamentu. Plašāk par to izlasi šajā materiālā.

Atrodi atbilstošu apakšveļu

Atceries, ka, meklējot krūšturus, nevajag paļauties tikai uz sev zināmajiem apkārtmēra un bļodiņu izmēriem – labāk katrā veikalā mēri tos pa jaunam, jo tikai tā atradīsi savu perfekto variantu.

Ja krūšturis derēs kā uzliets, arī krūtis tiks paceltas nedaudz uz augšu – šādā variantā tu izskatīsies garāka un slaidāka, arī pāris gadus jaunāka. Bieži vien sievietes pieļauj muļķīgas kļūdas apakšveļas izvēlē, tāpēc, lai no tām izvairītos, izlasi šo rakstu.

Nebaidies kombinēt lietas

Foto: Shutterstock

Īsti labi neizskatās, ja visi apģērba gabali ir vienādi rūtaini, punktoti vai vienkrāsaini, varētu pat teikt, ka šāds skats ir garlaicīgs. Nebaidies kombinēt dažādus apģērbus un drēbes, piemēram, uzvelkot vienkāršu jaciņu ar kleitu. Īpaši labi to varēsi mēģināt darīt pavasarī, kad uz gliteru kleitas uzvilksi ādas jaciņu.

  • Te izlasi par visu laiku izplatītākajiem mītiem, kuri saistīti arī ar drēbju kombinācijām.

Neizvēlies tumšas lūpu krāsas

Tas ir pilnībā pašsaprotami, ka ar laiku lūpas zaudē savu ierasto apjomu. Šī iemesla dēļ nav ieteicams uz tām likt tumšu toņu krāsas, arī matētās. Gaišākas un spilgtākas krāsas liks tām izskatīties daudz pilnīgākām un gludākām.

Nepareizi izvēlēts tonis var vizuāli tevi padarīt vecāku pat par vairākiem gadiem, kā arī izmainīt tavu ādas krāsu – citus padomus, kā pareizi izvēlēties lūpu krāsas toni, atradīsi šajā rakstā.

Pacel acu plakstiņus

Tu taču zini, ka kosmētika reizēm dara brīnumus – lai acu plakstiņi, kuriem ar laiku ir tieksme noslīdēt uz leju, liktu tev uzskatīties jaunākai, izmanto trikus ar acu ēnām. Tuvāk pie skropstām klāj gaišākas krāsas ēnas, bet tumšāku variantu izvēlies augšējam lokam. Gaišās ēnas ļauj izcelties apakšējai plakstiņa daļai, kamēr tumšās spēs aizklāt uzpampumu, ja tāds ir.

Taču atceries, ka plakstiņu pietūkums bieži vien vērojams, lietojot nepiemērotus un pārāk biezā kārtā uzklātus kosmētiskos līdzekļus. Ja normāli nefunkcionē vielmaiņa, āda nespēj tos aktīvi uzņemt. Maisiņu veidošanos īpaši provocē kosmētiskie līdzekļi, kas uzklāti vakarā uz nakti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!