Foto: Publicitātes foto

Katrai sievietei vismaz pa vienai maxi kleitai! Tāda ir teju obligātā šīs vasaras modes tendence, kuru ievērojot, vīrieši nespēs vienaldzīgi noskatīties. Kļūsti par šīs vasaras dīvu un burvīgu komplimentu ķērēju! Pirkumiem iedvesmojies Membershop.lv atlaižu klubā, kurā tieši šobrīd visām "Anmol" zīmola precēm atlaides līdz pat 70 %.

Vai visām sievietēm piestāv plandošie apģērbi, romantiskās blūzes, garie svārki un maxi kleitas, kas sniedzas līdz pašai zemei? Stiliste Kristīne Pridanova norāda – piestāv gan, it sevišķi, ja sievietei tuvs romantiskais ģērbšanās stils.

"Viens no šīs vasaras karstākajiem trendiem – "gofrēta" auduma maxi svārki. Spilgtas krāsas un ziedi ir šīs sezonas vadmotīvi," uzsver Kristīne Pridanova. Protams, no modes pjedestāla nav pazudušas arī garās vasaras kleitas, tās aktuālas vienmēr! Kļuvušas teju par vasaras klasiku! Izceļ sievišķību, grāciju un vizuāli ikvienai sievietei liek izskatīties garākai (arī slaidākai!). Te gan jāuzmanās ar atbilstošu kurpju izvēli. Maxi kleita un augstpapēžu kurpes iederēsies svinīgiem pasākumiem. Ikdienai maxi kleitas lieliski kombinēt ar zempapēžu apaviem vai apaviem uz nelielas platformas. "Tas ir arī sievietes drošības jautājums! Staigājot, garo kleitu vai svārku apakšmala nedaudz uzlokas, kā rezultātā var nejauši aizķerties aiz papēža. Saplēsts audums būtu mazākā skāde. Bīstamāk, ja šāda negadījuma dēļ sieviete sāpīgi krīt, jo sapinusies pati savā apģērbā," brīdina Kristīne Pridanova.

Dažāda izmēra pumpiņas, ziedi, dabas elementi, košas krāsas – tikai daži no raksturlielumiem, kas iekrāso modernas sievietes garderobi. Un ne tikai! Šīs aktuālās modes tendences savā apģērbu kolekcijā piedāvā arī "Anmol" preču zīmols, kuru var iegādāties Membershop.lv. Šī zīmola dzimtene – Lielbritānija un tas saviem klientiem pazīstams jau vairāk kā 10 gadu.

"Lai savā stilā organiski iekļautu ziedu elementus, sievietēm jāizvērtē savs augums. Jo lielāks apģērba izmērs, jo lielākus un izteiksmīgākus puķu ornomentus var izvēlēties. Smalkajām sievietēm kleitās, tunikās un svārkos labāk izskatīsies sīkās puķītes," skaidro stiliste.

Ieskaties Membershop.lv izpārdošanu klubā jau tagad! Tikai šobrīd aktuālo modes tendenci savām sievišķīgajām kaprīzēm var pielāgot par īpaši izdevīgām cenām. Reģistrējies šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!