Sievišķība, sievišķība un vēlreiz sievišķība! Mode “Wolford” 2005.gada pavasara/vasaras kolekcijā pauž cieņu sieviešu formām un daudzšķautņainajam daiļā dzimuma raksturam.
Dažādi noskaņojumi tiek parādīti ar krāsu un rakstu palīdzību, ar materiāliem, tekstūrām un piegriezumiem, ko visbiežāk izmanto, lai izteiktu dažādas sieviešu ikdienā pielietotas lomas un stilus.

Katru sievišķības aspektu ir izdevies atklāt, atskatoties pagātnē uz sieviešu ikonām no nozīmīgākajām modes ērām sākot no 1930-tajiem līdz pat 1980-tajiem. 1950-tie gadi liek soli uz priekšu kā ar iedvesmu pilna dekāde, kurā ekrānu dievietes ir tā laika modes ikonas. Ārkārtīgi sievišķīgo stilu “Wolford” interpretē košās, vieglās luksusa drēbēs 2005.gada vasaras trīs dažādās tēmās.

Burvīgā zvaigzne (Glamour Star)

Šī apģērbu grupa parāda sievišķīgumu, eleganci, pārliecinātību par sevi un dramatisma pieskārienu. Gaismas stars izgaismo sievietes formu, bedrītes, gurnus un vidukli, akcentējot to visu ar fasona un dažādu faktūru palīdzību. Veļas stils, mežģīņveida efekti, delikāta kaligrāfija, un rožainā, zilā un haki krāsa godā 1950-tos gadus.

Zeķes ir romantiskas: uz leju neslīdošās ar mežģīņu noslēdzošo daļu, neslīdošo zeķu efekts un ziedu dekorācijas zeķubiksēm. Topi bez plecu daļas, kā arī kleitas un svārki papildina izskatu.

Stili: Ginza, Zilais Eņģelis (Blue Angel), Mīlas Vēstule (Love Letter) un standartizmēra adījuma kolekcija no mirgojošās atlasa viskozes.

Arābu dārzs (Arabian Garden)

Iedvesma radusies no floras un faunas, interpretēta rezonējošajās krāsās, lai radītu pārsteidzošu kontrastu ar ādu. Stili mežģīnu rakstā rada ilūziju par smalki izstrādātu un artistisku tetovējumu.

Tīklveidīgie materiāli un delikātās gaismu necaurlaidīgās / caurspīdīgās faktūras kājām papildina viegli apakšveļas apģērbi, topi un svārki. Kristāldzidri maigi zaļš un koši sarkans visspilgtāk kontrastē kopā ar brūno un melno.

Stili: Masika mežģīnēs (Massika in lace), Siassi in boucle silk, Fidži (Fidji), Ilūzija (Illusion), Kachina.

Abstrakcijas (Abstractions)

Pārdrošas ģeometriskās formas, skatienu piesaistoši modeļi un košas krāsas kontrastā ar melnu un baltu rada vienoto kopskatu visai minētajai apģērbu grupai. Nemākslotas, tīras elegances un ikdienas šika kombinācija ir vienkārša un tajā pašā laikā valdzinoša ar tādām pašām iezīmēm.

Gaismu necaurlaidīgs vai caurspīdīgs, matēts vai spīdīgs un divu toņu efekts – tas viss piesaista skatienu. Topi, krekli un jaciņas bez augšējās daļas ir papildināti ar saskaņotām zeķubiksēm un līdz celim garām zeķēm. Krāsas – oranža, tirkīza zila un dzeltena rada spirgtuma, dinamiskuma un pozitīvuma sajūtas.

Stili: Vibrācijas (Vibes), Pulsācija (Beat), Svārstības (Oscillation) Šūpošanās (Swing) un kolekcija no standartveida vasarīgi vieglas viskozes adījuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!