Foto: Shutterstock
Protams, sievietes sevi kopj un ģērbjas modīgi, pirmkārt, savas pašsajūtas labad, tomēr nevar noliegt, ka dažkārt vēlamies izskatīties maksimāli labi, ja blakus ir kāds, kas to novērtēs. Vai vienmēr mūsu centieni izskatīties labi atmaksājas un tiek saprasti? Vaicājām vīriešiem, lai paskaidro tās sieviešu pucēšanās īpatnības, kas viņu prātiem ir tīrākā mistika.

"Pats ar modi esmu uz tu, tāpēc man grūti noskatīties, ka redzu sievietes, kuras izvēlas zīmolu pakaļdarinājumus. Ļoti labi var saprast – ja sieviete pieticīgā apģērbā brauks ar sabiedrisko transportu, tad diez vai tā soma būs īsta un neviltota, par pāris simtiem eiro. Tad jau labāk izvēlēties vienkāršu somu un miers, nevis izlikties par to, kas neesi," tā Raivis (27).

"Tagad ziemā visas ar tiem pūkainajiem pižikiem staigā, lielajām pūkainajām apkaklēm. Trūkst tikai lapsa ap kaklu," savu neizpratni, smejoties skaidro Mārtiņš (32).

Jānim (24) ir savs viedoklis gan par modi, gan citiem modes kliedzieniem, kuriem dažkārt sievietes izvēlas sekot. "Man nepatīk platformas apavi, izskatās nedabiski garas tās meitenes. Vēl es ne sevišķi fanoju par pieaudzētajiem nagiem un pārmērīgi daudz kosmētikas – man liekas, ka vajag būt vairāk neitrālākām, tā uzspēlētība galīgi neizskatās labi."

"Noteikti uzskatu, ka jāvelk drēbes, kas atbilst vecumam. Vispār ir izņēmumi, bet nedomāju, ka sievietēm pusmūžā jāskrien rozā blūzēs un iespīlētās džinsu biksēs. Katram vecumam ir savas ģērbšanās robežas," stāsta Niks (37).

Foto: Shutterstock

"Man personīgi besī džinsu bikses ar tiem lielajiem caurumiem. Es nesaprotu to modi. Tas vairāk pierāda nevīžību – mājas nav diega un adatas?" retoriski vaicā Ivars (44).

Tikmēr Kārlis (21) izsaka vēl kādu variantu. "Es nesaprotu, kāpēc meitenēm jānēsā legingi. Labi, ja vēl tos velk sievietes, kurām ir labas formas dibens, tad es vēl saprotu. Bet bieži vien tos legingus izvēlas sievietes, kurām noteikti tos nevajadzētu vilkt. Turklāt, pērkot šādas ūziņas, ja nevelc garāku džemperi, vajadzētu pārliecināties, ka audums nav caurspīdīgs. Bieži vien apakšbikses pat var redzēt – no smalkuma un seksīguma ne smakas!"

"Sieviete, tāpat kā vīrietis, var ģērbt jebko – galvenais, ka apģērbs tīrs un nav nevīžīgs. Viss pārējais ir otršķirīgs. Ne vienmēr sekošanai modei ir labākā izvēle. Pats pieturos pie klasiskām vērtībām, bet katram savs," stāsta Oskars (35).

Savā pārliecībā dalās Raimonds (27). "Īsi topi, īsi svārki un vēl tikai tīkliņzeķbikses trūkst, lai būtu līdz galam vulgārs tērps – nesaprotu, kāds ir šo meiteņu mērķis, bet vīriešus drīzāk pievelk neliels noslēpums, nekā pārāk niecīgs tērps. Ja konkrēti, tad man nepatīk arī tās lielās copes – izskatās, ka vēl viena galva aug."

*Visu vīriešu vārdi ir mainīti, lai pasargātu viņus no aizkaitināto sieviešu ķetnām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!