Foto: Publicitātes attēli

Jau nedēļas nogalē daudzviet Latvijā grandiozi tiks atzīmēti Zvejnieksvētki. Ja esi ieplānojusi doties aplūkot, kas šiem svētkiem piedāvājams, protams, nevar aizmirst arī par attiecīgu apģērbu. Iedvesmojies!

Protams, kā gan Zvejnieksvētkos bez ierastā jūrnieku stila – enkuri, baltu un zilu krāsu mīšanās tērpos, kā arī koķeti sarkanas lūpas. Tas ir ideāls salikums!

Lai arī vismaz pagaidām laikapstākļi nesola neizbēgamu tveici un sauli visas dienas garumā, protams, nevar aizmirst par kādu kleitiņu vai plandošākiem svārciņiem, ko vajadzības gadījumā saskaņot ar ādas vai džinsa jaciņu.

Tomēr jāpatur prātā arī tas, ka laiks varētu būt visai drēgns, tāpēc noderēs kāds bikšu pāris un siltāka jaka. Gadījuma, ja līst un ja dodies ar savu automašīnu, bagāžniekā vienmēr var ielikt gumijas zābaku pāri, kas palīdzēs kājas saglabāt siltas un sausas. Tomēr gumijas zābaki ne vienmēr nozīmē ko ļoti nepievilcīgu. Izvēloties nedaudz smalkāku zābaku pāri vai klāt izvēloties atbilstošu apģērbu komplektu, tā var būt lieliska ‘odziņa’. Turklāt, ja vēlies izbaudīt Zvejnieksvētkus pilnu krūti un balles valšus griezt līdz rīta gaismai, labāk izvēlēties ērtus apavus – tā, lai kājas nesāpētu jau pēc pirmajām minūtēm uz deju grīdas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!