Foto: Vida Press
Kimu, Kortniju, Hloju un arī jaunākās māsiņas Kendalu un Kailiju jeb Kardašjanu ģimeni zina teju ikviens. Viņu formīgās aprises izsaukušas ne vienu vien viedokļu vētru sabiedrībā. Tomēr kā tievē šīs zvaigznes? Šoreiz padomi no Kardašjanu māsu pūra lādes, ko izraudzījusies "Womanitely" komanda.

Apzinies savu mērķi. Pastāv izplatīta pārliecība, ka kaut ko sasniegt ir daudz vieglāk, ja nosprausts ir konkrēts mērķis. Pēc Kardašjanu prakses, vēl vieglāk to sasniegt ir tad, ja par to ir paziņots apkārtējiem – tā esot vieglāk nepadoties un kaut vai tīrā spīta pēc padarīt iesākto, lai nepaliktu muļķa lomā. Arī viena no formīgajām Kardašjanu māsām Kima, kura visiem labi zināma ar savu iespaidīgo pēcpusi un tievo viduklīti, regulāri par saviem treniņiem un mērķiem dalās ar faniem, kaut vietnē "Instagram".

Sāc savu dienu pareizi. Ikviena no mums būs dzirdējusi patiesību, ka brokastis – tā ir vissvarīgākā ēdienreize. Kortnija stāsta, ka pie viņas rīta rutīnas piederas proteīna kokteilis, kas jau pašā rīta cēlienā ir parūpējies par kārtīgu vitamīnu devu.

Skaiti kalorijas. Protams, ja vēlies samazināt savus ķermeņa apjomus, būtiski būs apzināties uzņemto kaloriju daudzumu. Visefektīgākais veids – izveidot žurnālu, kur visu svarīgo piefiksēt. Kima Kardašjana cenšas savas ēdienreizes plānot tā, lai dienas laikā kalorijas nepārsniegtu 1800. Kā atzīst "Womanitely", tas ir pieņemams daudzums sievietei.

Sāc darboties! Kad Hloja šķīrās no sava vīra basketbolista Lamāra Odoma, viņa pārvērtās par īstu fitnesa monstru. Viņa visu savu stresu un negācijas izlikt treniņos, labāk tiekot pāri sāpīgam procesam un iegūstot, jāsaka, labāko formu, kādā viņa jebkad ir bijusi.

Dzer – tēju, protams. Izrādās, jaunā māsiņa un modele Kendala Dženere ir liela organismu attīrošo tēju cienītāja. Viņa esot atzinusi, ka dienā izdzerot 12 tases karstā dzēriena. Tiesa, iespējams, tas var šķist visai pārspīlēti, jo pārāk daudz šķidruma var izskalot no organisma arī vajadzīgās minerālvielas vai radīt tūsku, tomēr kaut nelielos daudzumos nekādu ļaunumu tas neradīs, mazinot arī lielo kāri pret našķiem, viņa skaidrojusi.

Iekļauj gana daudz olbaltumvielu savās maltītēs. Kima neskopojas ar informāciju, ka katrā maltītē iekļauj aptuveni 170 gramu olbaltumvielu, kas ir piemērots maltīšu plānojums, ja mērķis ir notievēt.

Nebīsties no starpmaltīšu našķiem. Kima nekautrējas atzīt, ka nespēj nociesties un starp maltītēm labprāt uzkož kaut ko iepakotu un iepriekš sagatavotu. Viņa teic, ka būtiski izvēlēties kaut ko, kas satur maz cukura. Un atgādina, ka ērtības jeb veikalā iegādājamās lietas ne vienmēr saistāmas ar neveselīgu pārtiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!