Foto: Shutterstock
Tā kā, šķiet, cilvēki arvien vairāk sāk domāt par savu dzīvesveidu un būt veselīgam – tas mūsdienās skaitās pat diezgan stilīgi, lielu uzmanību pievēršam arī uzturam. It īpaši tāpēc, ka lieliem soļiem tuvojas svētku laiks, kurā parasti apēdam pietiekami un vēl mazliet, apkopojām būtiskāko par pārtikas produktiem, ko lietojam ikdienā.

Šoreiz "Viņa" komanda ļauj izvērtēt dažādus interesantus aspektus par mūsu pusdienu šķīvju saturu. Aplūkojam gan to, kuri ir mānīgi nopelti produkti un patiesībā varam ēst mierīgu sirdi, gan tādus, kas maldīgi tiek uzskatīti par veselīgiem.

Arī tas, ka brīvdienās un svētku laikā atļaujamies nedaudz vairāk kā parasti, ir skaidrs. Tomēr tāpat būtu vērtīgi padomāt, piemēram, par dažādām ēdiena un alkohola kombinācijām, kas nebūtu tās vēlamākās pat svētkos.

Tāpat speciālisti sniedz atbildes, kā kontrolēt savu apetīti, un atbild uz citiem svarīgiem jautājumiem, kas saistīti ar pārtikas produktiem, kurus šķietami tik labi zinām.

Lai gardas, bet veselīgas maltītes!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!