Foto: Shutterstock

Ja cītīgi ievēro diētu, tad visbīstamākais diennakts laiks, visticamāk, ir vakari. Skatoties televīziju vai lasot grāmatu, tā vien gribas ko uzkost, tomēr apņēmība nepārkāpt dienas kaloriju normu rada vainas apziņu, kad rokas sniedzas pēc kārtējā cepuma. Par laimi, tomēr ir arī veselīgie našķi, ko vari ēst, tā nekaitējot figūrai, un tos apkopojis arī portāls "Women's Health".

Siera nūjiņas

Foto: Shutterstock
Protams, šis produkts daļēji pieskaitāms pusfabrikātiem, tomēr vienā siera nūjiņā ir tikai 80 kaloriju, turklāt tās satur olbaltumvielas un veselīgos taukus, kas vajadzīgi organismam, kā arī aminoskābes.

Pilngraudu brokastu pārslas ar pienu

Foto: Shutterstock

Protams, ne cukurotas un mākslīgi saldinātas, bet gan pilngraudu brokastu pārslas ar pienu slaidajai līnijai lielu ļaunumu nenodarīs. Bļodiņa pārslu un piena saturēs aptuveni 200 kaloriju, radīs sāta sajūtu un būs viegli sagremojamas.

Grieķu jogurts

Foto: Shutterstock

Grieķu jogurts atrodams teju katras sievietes ledusskapī, bet, ja tomēr neesi to vēl atklājusi, izmēģini šo veselīgo našķi vakariņās. Tas ne tikai satur olbaltumvielas, maz tauku un veselīgas aminoskābes, bet arī uzlabo kuņģa darbību.

Tītara gaļas fileja

Foto: Shutterstock

Tītara gaļa satur vielas, kas mazina stresu un veicina miegu, kā arī maz tauku, bet daudz olbaltumvielu. Turklāt divas šķēlītes liks tev uzņemt vien 100 kaloriju.

Ābols un ēdamkarote zemesriekstu sviesta

Ābolos ir vitamīni un šķiedrvielas, savukārt zemesriekstu sviestā – olbaltumvielas un veselīgie tauki, kas rada sāta sajūtu.

Šokolādes pudiņš ar samazinātu tauku saturu

Foto: Shutterstock

Viena porcija saldā kāruma saturēs maz tauku un vien 90 kaloriju. Pagatavo to pati un atļaujies našķēties bez pašpārmetumiem!

Burkāni

Foto: iStock

Kraukšķīgā un gardā uzkoda saturēs maz kaloriju, toties daudz vitamīnu un uzlabos tavas ādas stāvokli.

Banāni

Foto: Shutterstock

Vienā banānā ir 100 kaloriju, virkne vērtīgu vielu un kālijs, kas nepieciešams normālai organisma funkcionēšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!