Sirds veselībai, vēža profilaksei un mirdzošai ādai. Kāpēc ēst arbūzus un to sēklas
Foto: Shutterstock

Arbūzs ir viens no lielākajiem gardumiem, kas jūlija beigās un augustā nopērkams lielveikalos un tirgū. Šī oga ir ne vien liela savos izmēros, bet arī ļoti populāra. Ja arbūzs ir arī viens no taviem lielākajiem kārumiem, tad zini, ka mielošanās ar to nāks par labu tavai veselībai, bet, ja neesi to īpaši iecienījusi, ir vērts izmēģināt to pievienot kādam ēdienam.

Milzu ogai piemīt virkne labu īpašību, piemēram, arbūzs noder sirds veselības uzlabošanai, palīdz mazināt risku saslimt ar vēži, ir lielisks sabiedrotais sportā un stiprina imunitāti. Turklāt veselīgs ir ne tikai sārtais mīkstumiņš, bet arī tā sēkliņas un citas daļas. Tikai atceries, ka arbūzs nedrīkst kļūt par tava uztura pamatu. Tā tava veselība vairāk zaudēs nekā iegūs.

Source info

DELFI Viņa


Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Saistītie raksti