Foto: Privātā arhīva foto

Austris Augusts, kam par līdzcilvēku saziedotajiem līdzekļiem pērnā gada nogalē veica aknu transplantāciju, joprojām atkopjas pēc operācijas. Jaunietis stāsta, ka jūtas labi, un strādā, lai atgūtu veselību un uzlabotu savu fizisko formu. Viņš daudz laika pavadā svaigā gaisā, nodarbojoties ar fiziskām aktivitātēm un fotografēšanu.

"Kopumā man klājas labi. Es kustos, sportoju, eju uz fizioterapijas treniņiem un turpinu atgūties," stāsta Austris. Jaunietis atklāj, ka fiziskās sagatavotības ziņā vairs nav jūtami izteikti uzlabojumi – viņš cenšas sevi nepārpūlēt un ķermeni stiprināt pakāpeniski. "Žēl, bet skriet pagaidām sanāk maz, jo rēta vēl rada diskomfortu," viņš atklāj.

Austris priecājas, ka laika apstākļi kļūst labāki, jo tie rosina doties ārpus telpām, ieelpot svaigu gaisu. Tiesa, viņam ir jābūt uzmanīgam ar atrašanos saules staros, jo imūnsistēma joprojām ir novājināta, un saules apdegumi varētu būt ļoti kaitīgi. Puiša analīžu rezultāti ir labi, un ārsti norāda, ka arī nieres darbojas kā nākas.

Tā kā Austrim jāuzmanās no saules, viņš daļu dienas pavada iekštelpās. "Mans laiks ir agri rīti vai vakari." Šajā laikā jaunietis skrien, apmeklē velotreniņus, dodas pastaigāties un fotogrāfē. Viņš ir atsūtījis arī vienu no saviem darbiem, kas izpelnījies lielu atzinību jaunieša sociālajos tīklos.

Foto: Privātā arhīva foto
"Ceturtdienu vakaros dodos uz baznīcas vakara dievkalpojumu, kur satieku citus, un tas garīgā ziņā palīdz piepildīt nedēļu, jo pagaidām uz svētdienas dievkalpojumiem nedodos," atklāj Austris.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!