Foto: Privātais arhīvs

Pirms kāda laika rakstījām par Tatjanu Bičiku, kas lūdz atbalstu zāļu iegādei, lai uzveiktu melanomu. Sieviete savas dienas pavada aktīvi, daudz staigā, brauc ar riteni un rūpējas par to, lai viņas uzturs būtu pēc iespējas veselīgāks. Jūlija sākumā viņa saņēma analīžu rezultātus, kas apliecināja – izvēlētā ārstēšanas metode ir pareiza un vēzi uzveikt ir iespējams.

Sestajā jūlijā Tatjana no ārstiem saņēma ļoti labas ziņas – metastāzes plaušu apvidū, kas pazuda, uzsākot lietot valsts neapmaksātos medikamentus, nav atgriezušās. Vēl vairāk samazinājušās arī metastāzes liesā un aknās. Tagad to izmēri ir viens un 0,6 centimetri, salīdzinot ar 3,6 un 1,5 centimetriem pērnā gada sākumā.

Savu ikdienu Tatjana pavada ļoti aktīvi. Kad zvanīju, lai noskaidrotu jaunumus, viņa kopā ar mazmeitu bija devusies izbraucienā ar velosipēdiem. Tatjanas ikdiena paiet kustībā, un viņa ne tikai braukā ar velosipēdiem, bet arī ļoti daudz staigā.

Foto: Privātais arhīvs
Arī uzturam viņa pievērš ļoti lielu uzmanību, kas ir ļoti svarīgi, lai būtu labā formā un varētu cīnīties ar slimību. Tatjana ļoti priecājas par iespēju vasarā uzņemt vitamīnus un minerālvielas no produktiem, kas atrodami dārzā. "Zaļumus kā govs ēdu," viņa nosmej.

Lai arī zāles Tatjanai jālieto reizi trīs nedēļās, viņa atklāj, ka tik bieži to izdarīt nevar, jo vienkārši pietrūkst līdzekļu. Zāles viņa saņem tad, kad izdodas dabūt kredītu, ir saņemta alga vai līdzcilvēki ir saziedojuši līdzekļus. Ja arī tu vēlies palīdzēt, to ir iespējams izdarīt šeit.

Ja vēlies uzzināt vairāk par Tatjanu, ar viņas stāstu, vari iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!